Dnzglsm_123 Selam kızlar 35 haftalık hamileyim. Bugün İlk kez bebeğimin kalp atışını dışarıdan görüyorum. Hıçkırık değil biliyorum. Daha değişik. Karnım boyle inip kalkıyor. Hıçkırık olunca pıt pıt atıyor. Acaba kalp atışları mi hızlanıyor niye böyle oluyor. İlk gebeliğim pek bir bilgim yok o yüzden. Hareketleri de iyi
Pinklove Dnzglsm_123 Bende de oluyor o bi anda üst üste tıp tıp tıp atıyor ama bende ne olduğunu bilmiyorum. Hatta nst odasında bi kadındada gördüm geçen karnı tıp tıp tıp attı dışardan😂😂
Zehross03 Dnzglsm_123 hıckırık kuvvetli olunca dısardan görünüyo benim bazen öyle bişey olabilir bence kalp atışı zor ya
Dnzglsm_123 Pinklove ilk defa şahit oldum korktum ister istemez. 😅 İki gün önce de kramp girmişti karnıma. O günden beri hep tetikteyim.
Dnzglsm_123 Zehross03 evet hıçkırık olunca daha güçlü oluyor biliyorum. Ama göbeğim inip kalkıyor sadece
adatuna Atar damar oradan geçiyor, hemile değilken bile onu görebilirsiniz. Ben hamile değilken telefonumu karnıma koyduğumda pıt pıt oynardı.
Dnzglsm_123 adatuna bebekle ilgili değildir yani. Hiç öyle bir şeye şahit olmadım daha önce. Kansızlık var bende nabzım çok hızlı atıyor zaten belki onunla ilgili bir şeydir
adatuna Dnzglsm_123 yok yok atar damar karından geçer, bebeğin kalp atışını hissetmeniz imkansız zaten
Dnzglsm_123 adatuna eşim kulağını koydu karnıma kalıp atışı gibi bir de geliyor dedi. Kötü bir şey olmasın da Allah korusun
Maisina Ben 18. Haftadayım uzanıp karnıma baktığımda pıt pıt atıyor çünkü bizim de damarlarımız var 😂 daha önce dikkat etmediğiniz için size öyle gelmiş olabilir
adatuna Dnzglsm_123 kız sjjsjwjsjjs eşin nasıl duycak onu doktorlar dopler ile duyuyor kızıl ötesi ses😂 Doktorlarda kulağı dayar duyardı öyle bişi olsa sksmsk
mrsmom_ Dnzglsm_123 sizin kalp atisinizdir o ben kalp atisimla ritmini kiyasliyorum ayni endişe etmeyin
Dnzglsm_123 adatuna HahHahah 😂 ay ne bileyim ya burada çoğu kişi öyle diyordu kalp atışı duyuluyor o şekilde diye 😅