e_minekyl aylinaydinel41 ben fiyat aldım Mayıs ayında 12.500 dediler sonra zam gelicek dedi bu fiyat güncelleme olucak Haziran da 16 bin oldu 1 Ağustos da 20 bin yani fiyat alsanız da birşey değişmiyo güncel neyse o oluyo doğum zamanı
annesi53 Gzmmm123 hadi bakalım bana yazın merak ediyorum bende sezeryan olcam ilki sezeryan çünkü ünal hocam la çok güzel geçiceğine eminim
Gzmmm123 annesi53 duyduğum kadarıyla çok güzel geçmiş herkesin Ünal hoca ile inşallah benimde öyle geçer yazarım mutlaka :)
annesi53 Gzmmm123 inşallh sağ salim 😍 benimde randevum eylülün 9 unda :) her gittğimde çok güzel geçiyor detaylı bakıyor
suley aylinaydinel41 kaçıncı haftanızdasınız ben de orada takipliyim aylar öncesinden paket gibi almak istedim fakat doğuma yakın fiyatlar sürekli güncellendiğinden doğum zamanı nakit ödeme aldıklarını dile getirdiler paket şeklinde yeni mi aldınız acaba?
aylinaydinel41 suley şu an 14.kaftafayım 8. Haftamda satın aldım bana sadece 8 haftalık olmadan satın alamazsınız dediler 15 bin nakit 10 bin tek çekim karttan çekiyorlar bilginiz olsun
aylinaydinel41 rumeysattnc 1ay önce satın aldım telefondan bilgi vermiyorlar haberiniz olsun yüz yüze yatmış birimi bilgi veriyor
rumeysattnc aylinaydinel41 çok teşekkür ederim inşallah zam gelmemiştir siz temmuz ayında mı satın aldınız çok soru sordum ama kusura bakmayın ☺️