Senaozhan e_minekyl ben şuan Konak hastanesine gidiyorum geçen ay 880 tl ödedim yarın tekrar kontrolüm var orasıda ilk sorduğumuzda 17bin demişti
e_minekyl Senaozhan kime gidiyorsunuz biraz daha uygunmuş ben doktorumdan çok memnunum ama hastane zam üstüne zam yaptı tek ona kızdım Haziran’da 16 bin oldu 1 Ağustos itibariyle 20 bin
Senaozhan e_minekyl Firdevs Şekerci Baran var.Bu ikinci muayenem olacak yarın.Gayet iyi tatlı dilli bir doktor
Mrsfly e_minekyl benim doktorum dışardan özel kliniği var ama doğumu orda yapacaktım sonra doğumhaneye gitmek için polikliniklerin içinden geçildiğini ve doğumhane ve ameliyathanenin ayrı katlarda olduğunu öğrenince çok tercih etmedim hastane olarak. Fiyatı 20 bin vardır
e_minekyl Senaozhan şans işte ilk gebeliğim de 18 hafta gittim riskli gebelik di en baştan da biliyordu bana dedi ben sana yetemem burda git fakültede doğur dedi yada gel ama sana yada bebeğe birşey olursa ben meshul değilim dedi yoksa güler yüzlü tatlı bı bayan ama beni yarı yolda koydu
rumeysattnc e_minekyl cihan sezeryan da normalde 14 bin di temmzda biri doğum yaptı 14 dedi 20 mi olmuş
rumeysattnc e_minekyl bilemedim ama çok karışık sürekli farklı duyuyorum sigortaları var mı peki benimde 22 ağustosta randevum var soracağım haziran bir arkadaş yaptı 8500 temmuzda 14 başka bir arkadaş yaptı ağustos 20 ise yandık
Mrsfly e_minekyl sizin kim? akademi, medar ve gebze anadolu sağlık merkezinde. Evet sormuştum ben sorduğum zaman medar 25, akademi 28, asm de 40 normal 44,5 sezeryandı. Zamlardan önceydi son nedir emin diilim.
e_minekyl Mrsfly yaşar çegil benim doktorum Yahya kaptan da pazartesi fiyat netleşti 20 bin dedi akademi hastanesi için orda olucak doğum
e_minekyl Mrsfly SGK nız yokmu sizin medikal Park ile görüştüm ben dün 20 bin den 40 bine kadar dedi dedim niye doktor farkı var dedi .size çok demişler anlamadım
e_minekyl rumeysattnc özel sağlık sigortası yok benim SGK li çalışan eşim klinikte geçmiyo SGK ama hastane de geviyo doğum ücreti 20 bin akademi pazartesi fiyat aldık
rumeysattnc e_minekyl ben yorumlarınızda cihan hastanesi 20 diye okudum da ondan sordum akademi bilmiyorum ben cihana gidiyorum
Mrsfly e_minekyl sgk ile bir alakası yok aslında sgkm var ayrıca özel sağlık sigortalıyım medicaplark dan fiyat almadım akademi için 28 dedi doktordan doktora anlaşmadan anlaşmaya farkediyor. Benim doktorum medar, akademi ve gebze anadolu sağlık merkeziyle çalışıyor. Gebzedeki anadolu sağlık merkezinin sgk anlaşması yok özel sigortayla çalışıyorlar fiyatalr o yüzden böyle.
e_minekyl rumeysattnc cihanai bı arkadaş söyledi banada akademi 16 bin dedi dedim nasıl yani dedi cihan şuan 20 bin diyo akademi uygunmuş dedi bu hafta gittim zamlı 20 dedi banada işte akademi bı de doktor dan doktora da doğum ücreti değişiyor Muş
annesi53 e_minekyl merhaba kocaeli medical park ünal türkaya gidiyorum muayene 1.400 sezeryan 22.500 şuanlık kasıma kadar ne olur bilinmez ..
e_minekyl annesi53 yani bana sanki Ünal bey için 25 bin dedi medikal numara bırakmıştım aradılar bide doçent varmış ona hastane fiyat veremiyo kendisi ile görüşmeniz gerek dedi
Euzunali annesi53 ben de gideceğim o doktora içime sinen bir tek o oldu,medikal uygunmuş ben 35 vardır diyordum.Ben de şubatta yapıcam doğumu muhtemelen o fiyat olur herhalde.