1melekannesi3858 Ulvana yok canim.sukur ben çekmiyorum ağrım felan yok Allaha şükür hatta bazen nst ye hususu bakıyorum.aceba sancim.varda benmi hissedemiyorum diye yok anam yok ne sancı var ne de bisey 😀🤣
Ulvana 1melekannesi3858 ben 32 te gitdim hiç öyle bi dorum yokdu baş gelişiydi 34 te gitdiyim zaman karnımın sol tarafa doğru uzandığını gördü doktorum aynada bile göriyorum ve sola dönsem hemen canımı yakıyor qalıba kafası sıkışıyor
1melekannesi3858 Ulvana abooo dikkat et ozmn ne olur ne olmaz kız Allah korusun bebiste nasıl öyle durduysa rahatına düşkün hanım efendi demekki.
Rabissssscee 1melekannesi3858 bebişin durum nasıl aşko gittin mi başka doktora kontroller nasıl geçiyorrr
1melekannesi3858 Rabissssscee asko ben takmıyorum aklıma getirme lütfen boşuna psikoloji bozmaya gerek yok tek zayıf olsun doğunca da alır
damlaguneyerii Rabissssscee bencedee💘💘 benimde 21 inde kontrolüm herhalde biz de alıcaz günü artıık stresliyim
Portredekitirtil damlaguneyerii bizde kavun kadarız hatta sizinle aynı hafta günüz 36+2 yiz bugün. Önümüzdeki salı 37+1 de kavuşuyoruz inşallah biz💙
3Tospikannesi Ulvana amin inşallah canım bende sağlıkla kucağıma almadan içim rahat etmicek eşim bana dün diyor yeter ver artık çocuğumu çok uzadı bu iş diyor 😂