Hasret5506 Kizceler akıntım ve karın şişliği dışında bir belirtim yok yia niye böyle benim gibi olanvarmi
Sehseh Hasret5506 Ahahah bende öyle diyodum 10 haftama giricem mide bulantıların başlar bikac hafta sonra canım 🤣 aynı soruyu bende yazmıştım hatta
Vefa7 Hasret5506 benimde yoktu simdide yok 12 haftalik hamileyim sadece göğüs hassassiyetim var o kadar insana ve bebege gore degisiyor bir onceki gebeligimde bulantidan öluyordum
Asyabuse Hasret5506 ikizlerime hamileyken hiç belirtim olmadı bişey mi var ki diye doktora bile sormuştum midem bulanmıyor falan diye Allahtan belanı mı istiyorsun demişti 😂😂
Elcoo123- Hasret5506 iyi günlerin tadını çıkarın 😂😂 tabi ki herkes farklı ama 10 11. Haftadan sonra başlayıp 16. Haftaya kadar devam ediyor bulantılar
Sehseh Hasret5506 Ayy terleme bende de çok oluyor geceleri su gibi oluyorum iş yerine gelip klima açmama rağmen ateş basıyor vuducumu bide ayaklarımı o da normal sabredicez artık sağlıcakla gelsinler de onlar için katlanicaz 😇
Ecemnm Hasret5506 ay valla bende çok tedirginim korkuyorum acikcasi 7+4 belirtim yok sadce göğüs sişkinligi ne mide bulantısı ne kasik agirisi kendimi hamile gibi hissetmiyorm cuma günü doktora gidicem
Hasret5506 Ecemnm bende haftaya gidicem ben sadece kan degerlerimi verdim başka şehre geldim bu doktor çok iyi izman 8 haf. Yakin olcaz😍