A34nsns Ben 24+1 birik 19 haftalık ken gittim bacaklarin kapaliydi ama takdir tahminde bulunacağım kıza benziyor kız kiz dedi ama bnm bütün belirtiler erkek hep sağ tarafimda ve erkek bebek hareketi az olur diyorlar sizde durum nedir
Elcoo123- A34nsns bende 24 haftalığım sol tarafım da erkek ve hareketli yani sanmıyorum her bebek birbirinden farklıdır bunlar cinsiyet belirleyici şeyler değil ☺️
Nurrdmr15 A34nsns ilk kızımda geç hissttim doğuma kadarda tam net hissetmedim sakindi şimdi ikizlerime hamileyim ikiside kız onlarda aynı sakin hareketsizler benim duyduğumda erkek daha hareketli olur
Elcoo123- A34nsns amin insallah cümlemizinkini yani tutan da vardır bisey diyemem ama kızlar daha geç gösteriyor olabilir ultrason da kendini erkekler daha anlaşılır oluyor diye duymuştum 😂
A34nsns Nurrdmr15 cinsiyet ne zaman belli oldu maşallah ya ikiz çocuk çok güzel hamilelelgi zor yoksa aynı mi
Nurrdmr15 A34nsns 11 haftalıkken ikili taramada söyledi doktorum çok güzel ama çok zor ilk hamileliğim çok rahattı ama bu çok zor geçiyor herşeyi 2 katı yaşıyorsun diyor doktorum