beyzaguvendi kızlar selam🌸🩷 bugün akşam saatlerinde başladı 35+2 deyiz bebeğimle. Çişim varmış gibi ama tuvalete gittiğimde hiçbir şey yok. Bebiş mi baskı yapıyor yoksa enfeksiyon mu anlayamadım sizce haftasına göre normal mi?
Beyzanury1234 beyzaguvendi valla 23 haftalığız bende bile aynı sanki tuvaletım geliyor gibi hissediyorum gidiyorum sıkışmama değecek tuvaletim bile yok 😅😅😅
Youngmotherr beyzaguvendi baskı yaptığındandır ben 39 haftalığım sabah suyum gelmiş gibi hissettim kontrol ediyorum şimdi 😂🤦🏼♀️
gulsahklkn beyzaguvendi İkiside olabilir ama korkulacak bi durum değil büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur çok sıkışmış hissi geliyo benimde saatlerce tutmuş gibi gittiğimde bir damla yapıyorum resmen yaparken yanma ağrı hissediyo musun kesik kesik yapma durumu varmı enfeksiyon açısından soruyorum
Beyzanury1234 beyzaguvendi enfeksiyon çıkmadı geçenlerde verdim kan idrar büyük ihtimal bebek büyüyor ve alanı yavaş yavaş daralıyor oda baskıya neden oluyor
beyzaguvendi Miray_yetgin haftamız aynıymış şimdi daha iyiyim büyük ihtimal bebiştendi🙏🏻 sağlıkla kavuşalım💛