MelodyFairy Öncelikle burda her birimizin öyküsü, değerleri birbirinden çok farklı lütfen bizim yorumlarımızı aşırı dikkate alma. Asıl görüşmen gereken kişi güvenebileceğin bir doktor olmalı.Doktor konusunda gerçekten çok araştırmalısın.Doktorun bilinirliğinden çok sizin durumunuza nasıl yaklaştığına dikkat etmelisin. Seni oyalamasına asla izin verme. Ki rahim filmini hiçbir işlem yapmadan istemiş olması bence doktorunun iyi olduğunu gösteriyor.Senin gibi pcosluyum, eşimin değerleri normal olmasına rağmen 3 kez klomen denedik. İlkinde hamile kaldım ancak 1 aylıkken düştü. İkincide gebe kalamadım. Üçüncüde ise 1 buçuk aylıkken düştü. Özele gitmeme rağmen rahim filmini 2 düşük sonrası istedi. Bu durum çok canımı sıkmıştı. Kendisinin özel polikliniği olduğu için beni rahim filmi için başka bir hastaneye yönlendirdi. İlla şu isimli doktor çekecek dedi. El mahkum gittik. Doktor ben anestezisiz çekiyorum dedi. İnsan bu acıya nasıl dayanabilir hala kendime şaşıyorum. Üstelik sonraki gelişmeleri duyunca anestezisiz çekimin ne kadar gereksiz ve yanlış sonuç çıkarabileceğini de öğrendim. Neyse sonuç çıktı 2 adet küçük polip var diye raporlandı. Doktorum dedi bunları alıcaz. Ama ameliyat için de 20 bin istedi. Bu gerçekten yüksek bir rakam bu işlem işlem için. Neyse yaz sonu başka bir doktora aldırmaya karar vermiştim. Nasıl olsa tedavisiz olmuyor diye rahim filminden sonra korunmadık ve aşırı uyku yorgunluk sebebiyle gittiğim doktorda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sana da yaşatsın inşallah bu mucizeyi. Kalbini ferah tut, ordan oraya savrulma ve en önemlisi sabrın sonundaki selamete inan. Kalp atışını duymak için gittiğim doktor rahmimde polip olmadığını anestezisiz çekilen filmlerin kasılmalardan dolayı tüpleri dahi kapalı gösterebileceğini anlattı.Bazı doktorların para koparmak uğruna danışıklı dövüş yapabileceği aklımın ucuna gelmezdi.Son olarak eşinin değerleriyle ilgili Dr. Mfk ürünlerini araştırabilir kendi doktoruna danışarak ya da Mehmet Fatih Karslı’ya bizzat giderek değerleri nasıl yükseltebileceğinizi öğrenebilirsiniz.