Ayseee13 Merhaba kızlar baştan beri sadece yağ kullandım çatlaklar için tabiki fayda etmedi karnımda deli gibiydi çatlaklıklar oluştu 2 gündür nedense karnımdaki çatlaklıklar kabardı felaket kaşınıyor duramıyorum sizde de böyle oldu mu olduysa ne yaptınız 🙏😕
Blueberry0 Ayseee13 evet çatlaklara çok iyi geliyor. Trendyoldan da bakabilirsiniz 12bin değerlendirmesi var. Ben memnun kalmayan görmedim hiçbir yerde🌸❤️
Merve3801 Aklınıza gelen bütün ürünleri kullandım liearc bioil badger ama yinede öatladım toplamda 32. Haftadayım 10 kg aldım aşırı aşırı bir kilo da almadım ama genetiginiz müsaitse ne yapsanız boş Muş
TugbaOmerCucuk Organik ve temiz olması için ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum amaç nemlendirmek zaten. Vücut yapısı derinin esnekliği de önemli tabi. Ailede genetik olarak varsa sende de olması normal minimum seviyeye çekebilirsin sadece
Ayseee13 Doktor bana zaten çatlayacağı varsa ne kullansan da fayda etmez dedi zaten bende kabullendim yeterince çatladı ama beni rahatsız eden deli gibi kaşınması ve çatlaklarım kabardı merak ettim sadece bende mi böyle oldu