MerveKya İnşallahh, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhh. Daha yolumuz var, nasıl geçiyor 🙂
Elifsahin Mehtap17 pardon yazmışsın sen yaklaşmışsın eabbim inşallah bizlere de gösterir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 😊
Mercimek-tanesi Benim bu zmana kadar 1kere ne midem bulandi ne baska bisey oldu. 18inde randevum var sorcam doktora .gayet rahat hamile degilmisim gibiyim
EserNagihanSnmez Mercimek-tanesi benim ilk aylar çok zor geçti kabus gibiydi ne güzel sevindim sizin adınıza😊 keyifli bi hamilelik süreci geçireceksiniz demekki
Mercimek-tanesi EserNagihanSnmez ya rahat Allaha sukur ama arastirdim mide bulantisi hamileliğin guzel saglikli gittigi anlamina geliyomus .annemde rahat gecircen bisi yok kizim diyo.
EserNagihanSnmez Mercimek-tanesi bence de endişe etmeyin rahat rahat beslenirsiniz hareket edersiniz bebeğiniz için çok daha iyi olur. Ben ilk 4 ay açlıktan ağlayıp bi lokma bile yiyemedim ve bebeğim beslenemiyo diye de ayrıca üzüldüm 🙁 ama şükür bu günlere geldik
EserNagihanSnmez Okadar mide bulantısı yaşadım ama hiç sağlıklı değilim 30 haftalık olduk ama hala hareket yasak kanama oluyo. Bu yüzden kafanıza takmayın çok güzel bşy mide bulantısı olmadan geçirmek keşke bende öyle olsaydım
Mercimek-tanesi EserNagihanSnmez dikkat edin cok az kalmis doguma zaten Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Allahim isteyen herkese versin