Abcc-1 oguzkagan_ ben bu beyaz olanı çok severek aldım 1 ay önce az önce valizi kontrol edeyim dedim giydim ve olmuyor 😂 göbek açıkta kaldı çok sinirim bozuk hastane çantam hazır sanıyordum
oguzkagan_ Abcc-1 Ya ahahahahaha 😁 Benim de olur inşaAllah doğum zamanı 😁 Bu göbüş ne çektirdi bizeee
oguzkagan_ Sekara Trendyolmilla kadın pijama takımı yazın bunlar ve başka bir sürü pijama takımı çıkar karşınıza.
Abcc-1 oguzkagan_ kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama son haftalar o göbeğe sığmıyor bı düğmeliler gerçi kilonuzun bedeninizin de etkisi var da
BuseVeMinikleri Svda77 ben Kadıköy pazarından aldım. Pamuklu kumaşı harikaydı. İlk doğumumda mağazadan almıştım hep tiftiklenip sünmüştü.
Biyologannee Svda77 LCW den normal düğmeli pijama bir de yine lcw hamile lohusa pijaması aldım. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum 🤷🏻♀️ ilk dogumumda da lcwden aldım.
mamacita_ Svda77 Ben bunları aldım ilk gün elbise giyerim ertesi gün takımı giyerim diye düşündüm beyaz takimla bi kaç resim çekilirim belki ikiside kendi bedenimden büyük aldım olur gibi 90 günüm var
Avakado1 mamacita_ merak ediyorum 90 gün sonra havalar hafif soğumaz mı yazlık almışsınız ya. Benim 36 gün sonra doğumum var ben uzun kollu aldım acaba hata mı ettim diye soruyorum yanlış anlamayın
nurella32 mamacita_ bir tanesinin tek üstünü giydim terlediğim için altına gerek kalmadı çok kanamamda olmadı altı kirlenmedi
KahveliBirAnne Ben resim için bir tane lohusa alicam sonra normal LCW pijama takımı alicam birde kış pldugu icin eksta kalın bir sabahlık istiyorum yürürken felan soğuk kapmayayim