Byznr91 33 haftam bitti kapı süsü yaptırıcam uygun fiyatlı güvenilir bir sayfa önerisi olan var mı, ikiz yazınca direkt fiyat yükseltiyorlar anlamıyorum, ikiz diye söylüyorum üstelik. 600₺ den başlıyor baktıklarım
nebusss Byznr91 ben çiçeksepetinden 70 liraya mi ne yaptirdim cok da tatli bi model ama foto yuklemeyi bilmiyorum
HKbraa Byznr91 ben Trendyol dan aldım birkaç hafta önce 300 küsürdü. Oğluma 2 isim koyacağım 2 ismi de yazdırdım fiyat artışı olmuyor. İkiz diye söyleme istersen.
Aysesultan97 Byznr91 merhabalar ben Instagram dan yaptırdım şu toplu bulutlu modellerden varya ondan . Çift isimli 215₺ tek isimli 200₺ daha güzel ve modelleri de vardı hem fiyat farrki hemde ne kadarda hatıra olur kalır densede ya kırılıyor ya ir parçası düşüyor ya artık kendi iradenle fazlalık olarak görülüp gözden çıkarılıyor diyerek uygun olanı tercih ettim. Foto yüklemeyi becerebilirsem örnek fotoğraf eklim Instagram adreside yazar.
Minikayak24 Byznr91 instagramda malzemeleri alıp kendin yapabiliyorsun çokta kolay bende ordan alıcam yapıcam çokta tatlı sayfaya bakıp ismini yazıcam şimdi
Aysesultan97 nebusss Yeni mi yaptırdınız çiçek sepetinden çok uygun likn veya foto keşke olsada bizde görsek
Kubra0505 Aysesultan97 https://mutluresim.com/ Bu adrese fotoğraf yükle kopyala de burda mesaja yapıştır öyle atabiliyorsun canım
nebusss Aysesultan97 https://www.ciceksepeti.com/isme-ozel-bebek-odasi-ahsap-kapi-susu-hayvanat-bahcesi-kc7234211 bu ürün yokmus ama benzer ürünler de gayet uygun gorseldekinin aynisi geldi
Byznr91 Sanırı benim istediğim model biraz pahalıya kaçıyor en uygun 480₺ ye buldum ikiz olduğunu mecbur söylüyorum bi kız bi erkek iki farklı isim olacak içinde okaliptuslu beğendim onlar pahalıymış sanırım
Canann1601 Minikayak24 böyle daha pahalıya denk geliyor. Sayfaya baktım malzemeler hazır yapılandan daha pahalı. Trendyolda aynı malzeme aynı model 325-400 TL arası. Burda da malzemele 400 TL yi buluyor. Hazır almak daha mantıklı bence
Minikayak24 Canann1601 ayrı ayrı mı kapı süsü yaptırcaksınız iki isim aynı kapı süsüne mi aynı kapı süsüne yaprsanız 250 tl vs tutar ben sordum mesajlarım duruyor 220 tl kapı süsü malzemeleri
Canann1601 Minikayak24 E sayfada gönderilerin altındaki fiyatlar neden toplanınca pahali. Ayrı ayrı değil. Siz uygun diyince bakayım dedm ben mesela LED bilmem 75 TL harf 2 TL yok bilmem ne 100 TL falan filan onları toplayınca hazır trendyolda vs satilanlarla aynı fiyat hatta pahalıya denk geliyor onu demek istedim eğer 220 yse uygun baya
Eliiiff_ Byznr91 mirakraft diye bir sayfadan yaptırdım bir kaç ay önce o zaman 300₺ idi çok memnun kalmıştım fiyat ne durumdadır bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
Baharoloji Byznr91 instagramda ahsapfactory diye bir sayfa var modele göre değişiyor ama 135-155 boyasız olanlar var kendin boyuyorsun ya da boyalı da alabilirsiniz çok güzeller bir bakın çok uygun
EsraaaaK Ben model buldum ve ablamla kendimiz yaptık. Benimde ikiz kızlarım olucak nasip olursa. Fiyatlar çok uçuk 2. Bir isime bile deli para istiyorlar inanının hiç gerek yok kendiniz bile yapabilirsiniz benim begendigim model 1000 küsürdü bana herşeyiyle 300 tl geldi😌