sumeyyeakdogan İyi akşamlar hanımlar , 18 haftalık gebelikte bebek sürekli hareket eder mi yoksa böyle ara ara hareketsizlik durumu olur mu acaba
Sevgi56 sumeyyeakdogan tabiki herzaman hareket hissedilmez, hangi hafta olursa olsun. 24. haftadan sonra daha çok ve düzenli hissedersin.
1s1e1d1a_ sumeyyeakdogan 19+5 olduk biz ve ben hissediyorum gayet net bir şekilde hemde😅🧿sabahları uyandırıyor beni galiba acıktık hadi kalk yemek ye demek istiyor aynı şekilde geceleride öyle hissediyorum 17.haftadan beri sağlıkla kucağımiza alalım insAllah🤲🤍
aslanprenses_ sumeyyeakdogan tabi ki de hareketsiz durur. Sonuçta uyuyacak büyüyecek 😂 sürekli hareket ediyorsa bağırsak hareketi filandır o 😂
Aysensrkan Canım hiç bir haftada her dakika hissetmezsin ki. Tabiki hareketsizlik olur bu çocuk uyuyacak ve bazı hareketlerini hissetmeyebilirsin
sumeyyeakdogan 1s1e1d1a_ hareketlerini ben de hissediyorum ama böyle ara ara hiç hareket etmiyor o da beni korkutuyor 🥺
1s1e1d1a_ sumeyyeakdogan korkma bence içinde kötü bı hissiyat yoksa ve yahut korktugun bir konu yoksa rahat ol ben hissedemeyince elimle hafif şekilde dokunuyorum hemen elimin olduğu yere geliyor 😅ama benimde bı konuda bilgi edinmem gerekecek sürekli vajinanin üstünde hissediyorum sertlesiyor tık vuruyor niye bu kadar aşağıda diye tedirgin oluyorum bazense baya yukarıda hissediyorum herhalde içerisi suanlik geniş ve istediği yere hareket ediyor
sumeyyeakdogan 1s1e1d1a_ evet dediğiniz doğru olabilir daha çok büyük olmadığı için yer genişliği sebebiyle sürekli dönüyordur belki