Gulbahar47 Lugesyaa ben 20. Haftaya girdim. Baktım gece 1 içerden bir şey dürtüyor eşimi uyandırdım oda elini koydu hissetti artık vuruyor tekmelerini hissettiriyor paşam😝
Skarakas Lugesyaa 15. Haftada hissetmeye basladim kipirti seklindeydi su an 18. Haftadayim bayagi vuruyor sipam
Glsnomr 17 haftada bı defa hafif bı hareket hissettim sonra bida hiç hissetmedim şimdi 22.ye girdik çok net hissettiriyor kendini masallah
Bsrcip Benim doktorum perinatoloji uzmanıydi ve bana herturlu dış detavisi yaptırabilirsin demişti hatta dişçi yazılı kaşeli kağıt istedi onu bioe vermişti. Dolgu yaptırdım hatta uyuşmadi 2 defa iğne yapıldı ağzıma.
Ayazmom_ haftada gece hissetmistim gunduz hissetmek mümkün değildi😁 18. haftada biraz biraz daha hissettim 21. haftadayiz baya baya hissediyorum bebisimiii ozellikle uzandigimda 🙏🏻🙏🏻🧿🧿
Meltemmms 19 haftalığız 3 gün öncesine kadar bir şey hissetmiyordum ama 3 gündür dışardan bile net görülür şekilde tekme atıyor🤣 babası il dışında video çektim ve net görünüyor videoda 🙈🥰
Merve3801 Hafta gibi bir kıpırdanma hisisetmiştim sonra bidaha 17+5 gibi hissettim düzenli her gün hissetmeye 20. Haftada başladım
Gmzeakky Ben ilk 17+3de hissettim ama 20lerden sonra cosmustu ilk gebelik ve erkek bilmiyorum fark eder mi