NeslihanOner bhrm35 kaç haftalıkken öğrendin canım. Ya ben de 10. Haftanın içindeyim kontrole gittim iki gün önce doktor erkek gibi dedi şaşırdım bu kadar erken görünmesine hiç ben sormadım hatta belli olmaz diye. Ama 12 de daha net belli olur dedi
AAytach mayis 24- doktor söylentisi🤰 bakalim gelmeye acele etmezsee 😭 cinsiyetini öyrenmedik daha 🤷🏻♀️ 15ci haftamdayim🤗
senayck En geç 5 mayıs -18 haftalık olduk ama net cinsiyet öğrenemedik aşırı hareketli bacaklarını acmiyo sağlıklı olsunda artık 3hafta sonra detaylıda görürüz
Aysegolcuk Sezgin bazen Pit pit diye bi ses geliyor sanki baloncuk patliyor acaba bebek mi hareket ediyor veya gaz mi bilemedim ama hissetmiyorum daha
Deletedmom58 efsanee_ Benim bi arkadaşım benim için bakıp kız demişti ama erkek olacak. Tutmadı yani.
efsanee_ Deletedmom58 bende de kız çıktı öyle olunca hisyatım kıza yöneldi. İsmini bile hazırladım 🙈😄 Haftay kontrol var inş dr görür cinsiyeti çok merak ediyorum 🥰
ceco Allah izin verirse 20 Haziran ❤️ Ama cinsiyet konusunda emin değiliz haftaya ikili tarama testimiz var 12 haftalığız şuan ikili tarama da detaylı ultrason yapılıyor mu bu Arada bilgisi olanlar ???