bhrm35 Berkaytuana evet cnm %90 la kız dedi hatta çok erken gösterdi diye şaşırdık yarın tekrar gidicem bidaha teyitlemeye 😂🤣
NeslihanOner bhrm35 kaç haftalıkken öğrendin canım. Ya ben de 10. Haftanın içindeyim kontrole gittim iki gün önce doktor erkek gibi dedi şaşırdım bu kadar erken görünmesine hiç ben sormadım hatta belli olmaz diye. Ama 12 de daha net belli olur dedi
Berkaytuana bhrm35 canım cok belliydi direk gösterdi ben şok oldum. Doktor gene de kesin değil %95 bu dedi
gayecee Hamide87 hemen hemen yakınız bnm 18 ağustos son adet tarihim 26-28 mayıs gibi dedi doktorum biz 15. Haftadayız sizinde bizden bir kaç gün önce olur sanırm
bhrm35 Berkaytuana ay hiç sorma deli gibi saldırıyom saga sola ufak tefek başladım araştırıyom biyandn önümüzdeki ayda arabasını almayı düşünüyom inş
Berkaytuana bhrm35 bende arabayi falan büyük şeyleri halledeyim diyorum emin olamiyrum ne alacağıma 😅
Sezgin Aysegolcuk sanki bir kere hissediyo gibi oldum ama aynı hareket bir daha olmayınca yanılmışım dedim. Siz hissediyo musunuz