Amigurumi yüzü gözü şişmiş kadın nereye kaçacak. Diyelim ki birisi telefon rica etti. Siz kendiniz arayın. Eline vermeyin kendiniz çevirip merhaba burda bir hanım var benden yardım istedi sizi aramami söyledi hoparlörü açıyorum dersiniz ( kadını tanımadığını yoldan geçen bir vanandas olduğunu ifade etmiş olursun böylelikle size musallat olmazlar, ayrıca musallat olsalar da gidip numara değiştirirsiniz bu kadar basit) zaten o vakte kadae karşıdaki kişiyi çözmüş olursunuz gerekirse verirsiniz telefonu uzaklaşmasına müsade etmezsiniz. Belki ayağında ayakkabı bile yoktu kadının. Neyse olan olmuş. Kadını bulup birşeye ihtiyacı var mı sormak lazım. Sosyal hizmetlere de haber verirsiniz. Kadının gidecek yeri olmadığı için muhtemelen şikayetçi olmayacak. Çocukla da ayrıca konuşmak lazım size sığındı tutunacak dal aradı ve siz tepkisiz kalınca çaresiz görünmez hissetmiştir muhtemelen. O da ayrı bir travma. başına bişey gelse bidaha kimseden yardım isteyemez. Oyuzden çocuğu görürseniz onu niçin dikkate almadığınızi sonra çok üzüldüğünüzu söyleyin.