Bizde 20+5 olduk ve dün detaylı ultrasonumuz vardı. Normalde Egepol takipliyim. Doktorum bir kaç doktor önerdi. Mutlaka ücreti de çok önemli ama benim için ücretinden çok en iyi şekilde inceleyip bilgilendirmesiydi. Bir süre araştırdım ve en çok olumlu ve iyi yorumu Cenk Gezer de gördüm. Bu sebeple onu tercih ettim. Makinesi çok iyi ve çok net. Kendisi çok bilgili ve aynı zamanda ilgili. Her detayı inceledi. Bir kaç kez baktığı yerlere sakın panik yapma bazı organlar zor görünüyor o yüzden defalarca bakıyoruz dedi. Rahatlattı her bilgiyi aktardı kulaklarına kadar gösteriyor ☺️ Çok şükür bebeğimiz sağlıklı benim için en önemlisi buydu 🤲🏻 Kendisi de asistanıda çok tatlı. Asla bebeği tam görmeden bitirmiyor bazen 2 gün bile sürebilir diye bilgilendiriyor. Bizden önce ki muayene olan gebenin bebeği kendini göstermedi o yüzden bı saat dolaştırıp tekrar kontrole aldı. Zaten branşı dolayısıyla riskli ve takipli gebeliklerde çok başarılı. Ortalama 1 saat sürdü. Bebek uygun oldukça mutlaka renkli görsel veriyor. Bebeğin tarama testlerini de istiyorlar sizden muayeneye gelirken önce onları inceliyor doktor sonra muayeneye alıyor. Bütün görselleri size anında telefondan iletiyorlar. Ekstra olarak kendi doktorunuza vermeniz için bebeğin kontrol sonuçlarını yazılı ve görsel olarak dosyalayip teslim ediyor. Nakitte 2500 TL, kartta 2700 tl. Biz memnun kaldık açıkçası ücreti yüksek ama nadiren olan şeyler için değer diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıklı haberler alarak, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻