09-11-22 Benimde 38+6 dün nst de sancı çıktı iki gündür sancilaniyorum bu hafta olur gibi dedi doktor son bir hafta beklicez bakalım inşallah normal yolla olur ya sezaryen istemiyorum korkuyorum
irem7 Aslyllmmaazz 40+5 ten selam 🙋🏻♀️ perşembeye kadar doğmazsa yatışım yapılacak 41 bitmiş oluyor çünkü sancı açılmam yok suniyle deneyecekler umarım işe yarar
09-11-22 irem7 açılma olmadan suni verilince çok zor oluyormuş ağrılı sancılı inşallah perşembeye kadar açılman olur canım
irem7 Aslyllmmaazz Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 umarım en konforlu şekilde geçer süreciniz.🤍
Ezgi87 Sevdesri işte bizde buna ördek yürüyüşü diyoruz bende 4 gündür sürekli yapıyorum başka hareketlerde yapıyorum… İnşaallah açılmıştır
Sevdesri Ezgi87 doğru ördek yürüyüşü 😄 yanlış söylemişim . İnşallah sağlıkla kucağıniza almayı diliyorum ☺️
09-11-22 irem7 hurma yiyebilirsin squat ve kurbağa yürüyüşü orta sıcaklıkta duş alabiirsin günlük bildiklerim bunlar
Emine12456 @Aslyllmmaazz yarın bende gideceğim kontrole bakalım bana ne diyecek gerçi devlette 41 sonuna kadar bekliyoruz bir sıkıntı olmazsa dedi. Suni sancı Nasıl peki Allah yardımcın olsun 😞
Aslyllmmaazz Emine12456 hala bir sancim olmadı. Alttan muayene kısmı biraz ajite etti canım acımaya başladı biraz zorluyorlar açilmam olmadığı için 2 cm olmuş 4 buçuk saattir