Tugbamf Ya şaka gibi kızlar . Oğlumda zaman bir türlü gecmezdi şimdi sanki şu gibi aktı gitti ne çabuk çift sayılara düştük anlamadım ikinci diye mi böyle acaba 😂 sizde durumlar ne
Hubeyb9 Tugbamf aksine benim ilki hemen geçmişti. Bu çok uzun sürdü sanki iki yıl oldu doğumu bekliyorum fjdjsjdhc son 10 gün sonunda 🤲
PamushVeAnnesi Tugbamf son 99 a 4 günümüz kaldı bende post acicam o gün geldiğinde çok heyecanlıyım😍😍
monarosamommy Tugbamf Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah birbirimize dua edelim hep son 126 elhamdülillah 🤲🏻
betul_gok Ayni canım durumlar bende de vakit ne zaman geçti anlayamadım ilk aylarda hiç geçmiyor gibiydi.
Tugbamf betul_gok dimi ilk zamanlar geçmedi bir türlü Urfa görüyordum son 99 diye ben ne ara ageldim o noktaya çok enteresan 😂😂😂
Tugbamf Hubeyb9 son günlerde ben ne yaşarım bilemiyorum tabii sizin baya bitmiş.😂 Sağlıkla gelsin inşallah 💕😍
Tugbamf PamushVeAnnesi insaAllah canim Allah nasip etsin 😍 son 99 ama aslında daha kısa sezaryen olacağı için 🤭🤭
Tugbamf monarosamommy insaAllah. Duanın gücü gerçekten çok büyük Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla güzellikle kavusalim miniklerimize🥰🥰
monarosamommy Tugbamf Amin amin🤲🏻 dünya dua ile ayakta duruyor inanarak dua etmek en güzeli Allahım dualarımızın karşılığını verir sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🤲🏻❤️
Ulvana Tugbamf amin canım hepimizinkini inşallah gün geçtikce zorlanıyor insan bide sıcaklar🥵🥴oldum resmen
Tugbamf Ulvana aynen sıcak yüzünden gece uykusu yok hiç fena oluyor insan. Benim karnım çok büyümedi o yüzden heralde başka zorluk yok 😅