Ayce09 Merhaba ikiz gebelik detaylımı özelde yaptırdım doktor takip önerdi bende çam sakurayı denemek istedim ilgisi nasıl giden varmı, gittiğimde şeker yüklemesine, kan tahlilleri falaan bunları sorsam yapar mı ?
Seed- Ayce09 bende çam sakuraya gidiyorum 6 aydır her gittiğimizde farklı doktor oluyor ama hakan hoca da çok ilgili istediğiniz testi yapıyorlar
Eyaa Ayce09 çam sakura perinatoloji takipliyim bende randevum Hakan hoca adınaydı ama bayan bi doktor yapmıştı benim detaylımı gayet dikkatli bakmıştı hatta aynı gün 2. Kez çağırdı pozisyondan dolayı yine göremeyince 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi
Suna-23 Bende çam sakuraya gidiyorum memnunum ben iş arkadaşım da hamile oda oraya gidiyor oda memnun
Ayce09 Seed- kendi muane ediyor dimi bi sonraki muane gününü kendi mi belirliyor peki kilosunu gelişimini bütün detayları söylüyor mu çok soru sordum ama endişeliyim biraz
Seed- Ayce09 bazen kendi oluyor bazen asistanları bakıyor. Kilosunu kendiniz sorun söylüyorlar diğer tüm detayları söylüyorlar. Sonraki randevuyu kendisi veriyor atıyorum 2 hafta sonra tekrar gel felan çıkarken randevu alıyorsunuz
Ayce09 Seed- anladım perşembe günü sabah olucak umarım güzel kendi olur sorunsuz geçer teşekkür ederim bilgiler için
Glsh97 Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum burda özel hastaneye geliyor detaylı ultasin için ve ben çok memnun kaldım çok güzel bakıyor ve çok ilgili ne sorarsam hepsini cevaplıyor
Ayce09 Glsh97 inşallah o bakar o zaman detaylımı yaptırdım ben sayılı iyi bi pof. De sadece takip için gitmem gerekiyor yinede bakar herşeyine inşallah asistanlarda bakıyomuş çünkü devlette
Ayce09 Eyaa inşallah banada iyi biri denk gelir kendi takip için randevu oluşturması çok iyi o zaman bide randevularla uğraşmayım rahim ağzı uzunluğunu karındann bakıyor dimi devlet hastaneleri buna karşı çünkü hep vajinal bakmak istiyolar ve bende bi sorun olmadığı için baktırmak istemiyorum
ElifNilMom Eyaa kaç dk sürdü peki, ultrason fotoğrafı ve CD verdiler mi özeldeki gibi ? Yanıtlarsanız sevinirim 🌸
Eyaa Ayce09 25. Haftadayım bu zamana kadar hep karından baktılar bana randevu sistemi gerçekten çok çok iyi hiç uğraşmıyorum randevu aramakla
Ayce09 Düzenleme güzel geçti çok iyi ve açıklayıcı anlatan bi doktordu hastanede detaylı ultrasonda yapılıyor riskli gebelik yazsa bile randevu alabilirsiniz kızlar, riskli bi durum olduğunda gidip oradanda gün alabilirsiniz
Eyaa ElifNilMom yarım saat- 40 dk kadar sürdü resim CD vermiyorlar gayet güzel bakıyorlar evet ama özeldeki gibi bi ilgi olmuyor tabi sadece sağlık odaklılar öyle söyleyeyim teferruatlara takılan biriyseniz memnun kalmayabilirsiniz
ElifNilMom Eyaa yüzünü gösterdiler mi peki. Yani açıkçası fotoğraf vermelerini isterdim rica etsek verirler belki 🧐
Eyaa ElifNilMom bak bu yüzü diye göstermediler ama eNabıza görüntüleri yüklemişlerdi orda çok net olmasa da verdı birkaç tane ben zaten perinatoloji takipliyim hiç vermiyorlar isteme gereğinde de bulunmadım açıkçası