minibebisim Hellooo kızlar bugün 15+2 ve doktorumuz çok net görüyorum bebiş erkek dedi ahahahaha cinsiyet gönderilermde hep erkek denmişti keseden vs bildiniz tebrk ederiimmm 💖🥲🤩💙🧿 edasontr Miamor0121 dolunayes Kbr_sn @Hatice_123456
minibebisim Ailemize de bugün söyledik şok oldular, düğüne davetiye gönderdeydiniz bari diyolar hahhaahaba
minibebisim Mrvcakatt eveett hala kusuyorum sabah kahvaltıyı kustum tamamen az önce yine kustum 🤣 bu kadar kusmaya ben de kız sanıyodum ama erkekmiş 🤭🤭
Mrvcakatt minibebisim sanirim bunye ile alakali bir seyyy ben bi kere kustum ama hafif midem bulaniyor :))
Ajftjbdr7jjfdshj minibebisim aynen bnde öle bunda cok migde bulantısı var ilk cocygumda erkek onda hiç yoktu kiz kesin diyordum dün doktor büyük ihtimalle erkek dedi haftaya yine gel keisnlessn dedi sanırım 2. Oğlum olcak allahin izniyle 😀❤
minibebisim Mrvcakatt bilmiyorum ki ilaç da içiyorum ama yetmiyo heraldr :( herkeste farklı geçiyo süreç 🤭😂
Minik1Civciv sevgikocal6363 arkadaşımın kuzum benimde içimden erkek geçti. Bi kızı var bakalım göstermemiş kendini bebiş 🥰
Minik1Civciv sevgikocal6363 ben 29 haftalık hamileyim üç kayıptan sonra oğlum olacak Allah’ın izniyle inşallah ♥️🤲🏼
aysenur_911 sevgikocal6363 https://quickshare.samsungcloud.com/zbvODZgB63ye benimkinede bakarmisin rica etsem