Cceylann01 Derara 7 haftalık olduk bugün gitmedim enson 5 haftalıkken keseyi gördük kalp atışı için gitmedim
Bride_6470 Derara benimde 6+6 olduk kalp atışlarını duyduk ilk bebeğim o yüzden aşırı heyecanlıyım ultorson tahminlerinde kız dediler hep hayırlısı için dua ediyorum ilk oldugu için cinsiyetin önemi yok :)
Cceylann01 Derara amin canım Allah razı olsun 8 haftalık olunca giderim ini işi garantiya alayım dedim 😂
Derara Sweety11 ayy cinsiyete daha çok var amaa🙈bende meraktan ölüyorum. İlki erkek bakalım bu ne olacak🙈
Sweety11 Derara benimde ilki kız yine kız istiyorum hayırlısı heyecanlıyım hemen bişeyler almak istiyorum
Bride_6470 An53 ben 5 haftalıkkem gittiğimde 7 cm di kesemiz bebek gözükmedi doktorum çok normal kesemiz gözüktü 1 hafta sokra tekrar gel dedi 6.haftada bebeğimizi gördük kalp atışını duyduk ama cm olarak söylemedi bebeğimiz canlanmış dedi sadece 😊
Bersssmt Derara Derara şuan 6+2 yiz ama ultrosana göre 2 gün önden gidiyoruz 5+6 bende kalp atışını duydum çok şükür
Ervan Sweety11 benım oğlum var. Ve hamileyım. Cinsiyet belli değil. Ama kızım olmasobı ısderım erkek duygusunu tatdım. Kız duygısunuda merak ediyorum