Busece06 Kızlarrrr son ayımdayım sağdan sola dönemiyorum eşim düzeltiyo geceleri hani böcek ters durur da elinizle düzeltirsiniz yoluna devam eder ya onun gibiyim ay bide sıcak boğumların terliyo ıslak ıslağım ağlıycam artık 😅😅😅
aysenurtorunn Busece06 ay nasıl güldüm benimde son 17 günüm canım kocam hep yanımda duştan sonra kıyafetlerimi o giydirir yatırır karnıma zeytinyağ sürer yapamıyorum çünkü kücük bakıcı isteyen bir bebek gibiyim şu aralar 🥲😂😂😂😂
Busece06 Asel-2023 36 ya girdim sen kaçıncı haftadasın kız bide sıcaklara denk getirdik iyi halt ettik 😅😅
Busece06 G12s_18 bende yataktayım şu an diğer tarafıma dönerken sabah mesai saatim başlıyo zaten ahahshsh
Busece06 Asel-2023 amin cümlemizinkini inşallahhh Rabbim evlatlarımızı sağ sağlim hayurla kucağımıza almayı nasip etsiiiiiinn amiiiiiin
Busece06 aysenurtorunn ay evet yaa bide benim ilk gebeliğim tecrübeli değiliz heyecanımız yüksek ben bi ay diyip çocuklar duymasındaki selami gibi hareketler yapıyo eli kapıya gidiyo doğum sanıp sjsjsjsjsjjs
Busece06 aysenurtorunn ay bende öyleyim hele işk gebelikse tecrübeli değiliz ya geliyo sanıyoruz hahahahs
aysenurtorunn Busece06 son 18 günüm bu günlerimizi de özleyeceğiz kızlar ama 🥲bebişsiz hayat sessiz geceler 😂😂😂😂😂