Dolis Serifeeenida bat 14 Ağustos hiçbir blirti yok test yaptım çok geç silik çizgi ckti ikinci yaptığım testte tam negatif çıktı. Herkes için hayırlısı olsun
Serifeeenida Benim 8 agustos günü günğne düzenli değil ama 2 gün 3 gün geç olabiliyo bakalım nasip kısmet 🌞
Minikkush9496 Serifeeenida bende 8 ağustos hamileyim ama hiç bir belirti yok diye korkuyorum acaba sağlıklımı değilmi diye
Serifeeenida Minikkush9496 aaa maşallah Allah tamamına erdirsin kuzum ilk beta değerini ne zaman ve kaçla öğrendin☺️
Dolis Serifeeenida geçen ay 4 test yaptım dördü de pozitif kanda negatif 😃 testlere güvenim yok artik
Minikkush9496 Serifeeenida regle 4 gün kala 6,53 değerle ve hayali çizgiyle öğrendim 2 gün kala 36,03 oldu değerim ve silik çizgi şimdi yarın ader günüm yine test yapıp kan vericem bakalım kaç olucak
Serifeeenida Tugba_turk46 bende bir ümitle bekliyorum bakalım hiç test yapmadım ayın 11ne randuvum var o zman baktırırım inş☺️
aytul_01 Silik çıksa bile 2 yada 3 haftalık daha yeni gebe olabilirsiniz. Benim testim de öyle çok silik belli belirsizdi ama 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Şu an 19+6 dayız minik oğlumla 💙
Serifeeenida aytul_01 amaninn Allah’ım tamamına erdirsin inç kuzum benim ve benim gibi bekleyenler içinde dua et ☺️ama test yapmaya cesaretim yok🥴
Serifeeenida Minikkush9496 sağlıkla artsın inç kuzım bana da dua et bende kan testi yapma taraftarıyım🥰
Minikkush9496 Serifeeenida inşallah rabbim sen dahil isteyen her kese nasip etsin canım ve ben dahil hamile olan her kesde sağsalim kavuşsun Aminn🙏🏻🙏🏻❤️
Kivircik01 Benim 16 biraz mide bulantım var 3 gündür ve şiddetli baş ağrım bide çok nadir kasıklarıma kramp giriyor yumurtlama sonrası 16. Gün bugün test yaptım negatif anlam veremedim 🤷🏻♀️
Serifeeenida Kivircik01 ben hiç yumurtlama takibi yapamıyorum bilmiyorum da yapsam daha çok strese girerim bence kuzum oluruna bırak ☺️
Kivircik01 Serifeeenida yumurtlamam oluyor mu bi sağlık sorunum var mı diye yaptım aslında çok şükür varmış değerlendirdik işte mecburen beklicem ya olursa olur kuzum olmazsa gelecek ay tekrar denerim artık ne diyim
Serifeeenida Kivircik01 aynen kuzum rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı bebişler versin sağlıkla inş ☺️☺️