Ikiz_annesii Merhabalar 🥰Pendik medipolde haftaya doğumum var. İkizlerim doğucak inşallah oğluma sünnet yaptırmak istiyorum. 1 ay içinde yaptırırsak 3 bin tlymiş kendi hastalarına. Siz ne düşünüyorsunuz diğer hastanelerde nasıl fiyatlar
Yldz-z Ikiz_annesii Sünnetten sonra iki krem bir tanede fitil verdiler ateşi çıkabilir diye ağrı kesici ateş düşürücü fitilmiş 12 saatte bir verdim. Kremide her bez değişiminde avuç avuç sıkmamı söylediler bez oraya sürtünüp tahriş etmesin diyeymiş ertesi gün kremleri bitti fitilede o gün devam ettim sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi bezini değişiyordum fitilde vermedim dikişleri 2 haftaya kendi kendine düştü
Ikiz_annesii Yldz-z kolay olmus yani ne güzel. Ilk büyütme sürecinde bende sünneti atlatalım iyileşsin istiyorum ama tabi doğduktan sonra neler olucak bilemiyorum heralde 1 ay dolmadan karar veririm😂
G-k Ikiz_annesii dinimizde 40′i çıkınca sünnet olan diye biliyorum, 40 sayısı da hem dinen hem tıbben hem örf ve adetlere göre bir toparlanma süreci. Bence 40′i beklenebilir. Yine de doktorları 1 ay içinde sorun olmaz bebeklerin gelişimi ve sağlığı iyi diyorsa düşünülebilir.
iremcannn1907 Ikiz_annesii bence gayet iyi. Ben doğduğu gün sünnet ettirdim. Ve çok memnun kaldım iyiki diyorum. Çok çabuk iyileşti ve hissetmedi bile
Ikiz_annesii iremcannn1907 onu da sordum da şimdi ikizler bakalım ekstra stres bindirmeyelim bebişe diye önermediler
Yagmure Ikiz_annesii fiyatı diğer hastanelerde nasıldır bilmiyorum ama bana bu devirde pahalı gelmedi. Yenidoğan sürecinde de hücreleri çok hızlı yenilendiği için kolay atlatılıyor bence doktor bir sorun görmediği sürece yapılabilir
Asyabuse Ikiz_annesii merhabalar benimde ikiz erkeklerim var medipol megada doğum yaptım ancak ordaki çocuk cerrahisi ben 1 yaşa kadar önermiyorum. Şu an tahmini bir şekil veririz 1 yaşından sonra pipide eğrilikler şekil bozuklukları oluyor düzeltmek gerekiyor sünnetle onu da hallediyoruz dedi. Ayrıca genel anestezi yapıyorlarmış. Siz kimden bilgi aldınız bilmiyorum ama İsterseniz bizzat cerrahla görüşün daha iyi bilgi verecektir. Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Ikiz_annesii Asyabuse konuşmak lazım o zaman. İnşallah dogumdan sonra kontrole gidince konuşup karar verilir