nisanne beş haftalık hamilelikte yanlışlıkla unutup 5-6 kilo ağırlık kaldırmak bebeğe zarar verir mi korkuyorum 😪😪
Gunes17 nisanne tehlikeli evet ama kimse bisey olup olmadığını bilemez henüz su damlası mercimek kadar o çok dikkat etmek lazım
Ozgemetin2015 nisanne sakin olun Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz bende 7 haftalık hamileyim 3.5 yasında kızım var 16 kg basından beri her gün 2-3 kez kucağıma almak zorunda kalıyorum şu ana kadar hiç bişey olmadı sizinde olmaz içinizi ferah tutun 🥰
Sehseh nisanne korkmayın bişey olmaz Allahin izniyle arada bir okuyun dua edin Allah’a birakin o herşeyin hayırlısını bilir
nisanne elifsen toplumsal dayatmalar insanı yoruyor aman ağır kaldırma aman uzanma diye diye manyak ettiler
elifsen nisanne kızıma hamileyken ben de etrafıma inanıp doktora sordum. Çocuk genetik olarak sağlamda dağa tırmansan hakter kaldırsan düşmez asla ama ufak da olsa sorunlu bir bebekse çekyattan inerken bile düşebilir demişti.
yarencaliskan nisanne ben hamile olduğumu bilmiyordum ve 12 kilo oğlumu kucağımda 3 km yürüdüm çok şükür bebeğime bisey olmadı halada kucağıma almak zorunda kalıyorum arada