Kevserblt Portredekitirtil çok çok geçmiş olsun Allahım sevgisi kadar sabrını versin . Doğumunuz nasıl gerçekleşti siz nasılsınız❤️
Portredekitirtil Kevserblt Allah razı olsun teşekkür ederim doğurdum çok şükür ama bebeğim yoğun bakımda yatıyor zatürre olarak doğdu ve ciğerleri hiç gelişmemişti entübe ettiler yatıyor 10 gün oldu😭
Portredekitirtil Dadymom1 merhaba doğum yaprım bebeği hemen yoğun bakıma aldılar akciğerler küçük kalmış gelişmemiş zatürre olmuş entübe ettiler bugün 12. Gün hala yoğun bakımda yavrum😔
Esrahmet Ezgicelll34 başınız sağolsun okadar kötu oldum ki. Aynı hastalıktan bize de soylediler 1 ay boyunca gittik geldik ihtimali bile okadar kotuydu ki sizi düşünemiyorum 🥺🥺
Osi30 Ezgicelll34 Başınız sağolsun. Rabbim acılarınızı tez zamanda dindirsin, cuma gününün yüzü suyu hürmetine sizin için en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin 🤲🏻 acınızı, üzüntünüzü tüm kalbimle hissettim.
Fey Ezgicelll34 başın sağolsun🥺 teselli etmesi çok zor ama demek ki Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor bitmez de. Belli olmaz kendini toparlaman lazım önce. Rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah
Slc Ezgicelll34 bende 23 haftalık oğlumu enfeksiyon dan dolayı kaybettim 😔😔😔hiç koklamadan hiç sevemeden çikolata kutusuna koydular evladımı
Ezgicelll34 Slc bizimkini de normal ellerine geçen bir kutuya koyup verdiler maalesef o duygu nasıldır bilirim