Drnrabn Kızlar 5+5 haftalık hamileyim hamileliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim bugün yine öylesine bı test yapayım dedim çizgi yine silik çıktı bide Dr boş gebelik olabilir dedi böyle silik çizgi olup ta hamileliği ileri aylarda olan varmı acaba
Drnrabn Pamuk 5321 di canım Dr gidince işte 5 haftalık dedi baktı bebek ve kalp atışı yok boş gebelik olabilir 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Emineirfan Bende silik çizgiyle 4 haftalıkken ögrendim şuan 20 haftalık. Korkma canım rabbim kalbine göre inşallah istediğini nasip eder. Bide sabah ilk idrarla yap ama gerek yok bence kalbini temiz tut yeter 🤍🥰
Drnrabn Emineirfan öyle yaptım canım ama silik olunca emin olamadım inşallah hayırlısi ile sonuclansin
Drnrabn Pamuk aynen kuzum geç döllenme ama şöyle 21 Mayıs son adet tarihim normalde 11 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık çıktı ultrasonda aşırı geç döllenme oldu heralde doktor da 1.5 ay geç döllenme için uzun bir süre dedu
Pamuk Nurci890 Ne zaman gittin.Ben adete göre 7+3te duydum.Vajinal muayene ile.Baska doktor vajinal yapmadı boş gebelik dedi sonra başka yere gittim ısrarla vajinal yaptırdım gördük.
Nurci890 Pamuk Pamuk geçen Salı gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi vajinaldande duyulmadı maalesef ben 2 hafta geriden geliyorum geç döllenme
Gulmasal 5 haftalikken bebek gözükmez zaten kese gozukur bebek 6 haftada gozukur 7 haftada kalp atisi duyulur.