_Hulya7106 Merhaba hamiş anneler biz bugün keseyi gördük haftaya çarşamba kalp atışını dinleyeceğiz Sizde durumlar nedir ? Nasıl gidiyor
Premsesko 9+2 yim şükür herşey yolundaydı doktor 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım bilmiyorum 🤷♀️
Serenbzkrt Bende 5+2 deyim dün kese göründü ve bir kese daha göründüğünü söylediler ikiz olma ihtimali varmış haftaya daha net belli olur dedi doktor bakalım inşallah 🤲🏻🌸
Drnrabn 5+5 ten selam kızlar Dr kontrole gittim bebeği ve kalp atışını görmedim dedi boş gebelik olabilir dedi 2 hafta sonra yeniden gidicem
An53 Merhaba bende 5+4üm keseyi gördüm bebeği daha göremedim Yalnız karnımda kasıklarımda çok ağrım var adet olmuş gibi sizce normal mi
Meryemulutas An53 inan bende senin Gibi korkuyodum ama normal gayet. Şuan yerleşme döneminde bir süre daha bu kasık agrıların olacak endişelenme 🤗
betul_gok An53 normal çünkü aynı sekilde benimde şikayetim vardı doktorum normal bu aylarda dedi rahat 3 ay sürdü
_Hulya7106 Merve10 bugün gittik keseyi gördü doktor haftaya çarşamba gel bebeği görelim kalp atışına bakalım dedi
Merve10 _Hulya7106 anladım canım ablamda 4+6 gitti kese göründü sadece bebek yoktu eve geldiğinde lekenmesi oldu ama boş gebelik mi diye düşündüm ben kendim için gittiğim de bebeği görmüştüm hep
Merve10 _Hulya7106 2 hafta sonra tekrar gidecek bebeği ve kalp atışı için herhangi bişe demedi doktor lekenme olunca biz acaba boş gebelikmi dedik
Gmzgkck_ Daha nasip olmadı gidip görmek doktora gidene kadar haftada 1 kan ver dedi eczacı arkadaşım ilk beta 744.4tü dün tekrar kan verdim 5 gün sonra 3754.4 olmuş icim biraz rahatladı sayılır perşembe günü randevumuz var hayırlı olur insallah🤲
_Hulya7106 Merve10 inşallah öyle bir durum yoktur ama gelen lekelenme bebek yerleşme aşamasında da geliyor o yüzden stres yapmasın bebeğe de yansır