Ezgi87 Arkadaşlar yukarıdaki cuma günü yapıldı en alttaki de ondan 1 hafta önce yapılmıştı bunlarda sancı varmı acaba
DENIZ_55 Ezgi87 doktor bisey demedimi var biraz sancin hissediyonmu hissetmiyorsan bebek sancili saglicakla kucağına alırsın inşallah canim
DENIZ_55 Ezgi87 dogum sancısı en alttaki siklasirsa dogum başladı denir şimdi ara ara sancjn var canım
Ezgi87 DENIZ_55 tmm canım tesekkür ederim herhalde Bi anda olucak gibi geliyor bana… Artık oluruna bıraktım canı istediği gibi gelsin
Ezgi87 2oglusannesi tesekkür ederim canım… dün sürekli ağrım vardı ama dayanılmaz değil yürürken aşağıya çok baskı yaptı… Ama sporda yapıyorum açılma olsun diye
DENIZ_55 Ezgi87 sakin ol sitres yapma şancin gelince bol bol yürü hareket et canım sağlıkla kucağına alım inşallah bi ayazda kurtulun kolay doğumun olur inşallah
2oglusannesi Ezgi87 iyi yapıyorsun kac haftalik oldunuz? Arada bende de oluyor Doğum sancısı gibi resmen gün boyu çekiyorum ertesi güne bisey kalmıyor geçiyor 🤷🏻♀️😂
Ezgi87 2oglusannesi 39+2 yiz sizin?? Bugün Çok fena şişti karnım…perşembe kontrolüm var o güne kadar daha da gelmezse bakalım doktora sorucam belki suni sancıyla olabilir