Hayatadairanne Hamileliğimin bir diğer problemi de diş etlerim şişti ve kızardı hiç bu zamana kada edişlerimden sorun yasamamıstım sürekli fırcalarım ama en ufak fırcalayayım kanıyor benim gibi olan var mı varsada ne gibi bi yöntem uyguladınız
Elifhrkn Hayatadairanne tuzlu su ile günde 3 kere gargara yapın 3 gün devam edin rahatladığınızı göreceksiniz. Gebelikte karşılaşılan bir durum bende de oluyor
Enu1004 Benim de aynısı. Doktoruma sorunca normal dedi. Sen fırçalamaya devam et dikkat et dedi sadece. Kalsiyum eksilmesin diye süt ve yoğurt tüketiyorum ben de
Hayatadairanne Yapıyorum tuzlu suyla ama pek bişi demğişmiyor biraz rahatlıyor ama etrafı kırmızı bi şekilde oldu kesin çözümü var mıdır bu dönemde diş taşları temizletmek gibi işlemler yapılabilir mi
Elifhrkn Hayatadairanne benimde olmuştu bir hafta 10 gün sürüyor o bölgeyi temiz tutup sert yiyeceklerle tahriş etmeyin geçiyor kendi kendine çok sinir bozuyor ama tuzlu su bir kere yapıp bırakmayın karbonatta katabilirsiniz içine mikrobunu alır