Enes_fatma Yardım edin lütfen fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var sıcak suyla ovalıyorum felan ya az da olsa geliyor geç de geleceğini biliyordum fakat strese girdim üzüntüden daha nasıl hızlı gelebilir
Esmanur43 Enes_fatma ay sakın stres yapmayın gelecek o biraz sabır sadece sıcak duş kuru dut veya papatya çayı rezene çayı bol bol boş emzirme ve booool su için birde yulaf lapası yiyebilirsiniz deli gibi süt yapıyor 3 yemek kaşığı yulaf 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı suyla pişirin muz ezin altına üzerine de çikolata sepin ve yiyin missss gibi 😚😚😚
Selbus Enes_fatma kuru dut çayı canım anında getiriyor nasıl tapılıyor bilmiyorum ben d eğeni doğum yaptım öğrenince yazayım sana ama benim de gelmedi annem yaptı anında farketti
aysenr9918 Enes_fatma Ilık sıcak duş alın sıcak masaja devam edin kuru dut çok iyi diyorlar onu kullan birde süt sağma makinası alabilirsen çok iyi olur senin için o da sütü çoğaltıyormuş ben henüz almadım ama doğumdan sonra böyle bir sorun yaşarsam alıcam
Nerfemm Enes_fatma bana emzirme danısmanı bebekle ten teması kurun demisti bebegi ciplak soy kendi cıplak göğsüne yatır ve psikolojik olarakta kendini o an sütün geldigine inandır gercekten süt psikolojiyle gider psikolojiyle gelir. Hiç dogum yapmadan psikolojik olarak süt getirten kız duydum kardeşini emzirdi annesi öldü kardesini susturmak icin memesini vermis süt gelmis
Enes_fatma Esmanur43 ay valla bi kötü duygu ki ayrıca uyandıramıyorum da uyuyor öylece ebeler biraz mama verin dediler hatta gelip kendileri vermişti bazen ayakları ile oynuyorum uyanır gibi oluyor geri uyuyor iki saatte bi uyarmaya çalışıyorum uyanmıyor da nasıl edicem napıcam bunu da söyler misin
Enes_fatma Selbus lütfen hemen öğrenin arayın bişeyler yapın çok ihtiyacım var psikolojik olarak da çöktüm
Anonimkalalim Bol bol ten tene temas ve emzirme çözümü. Fırsat bulduğunuz her an çıplak bir şekilde göğsünüze yatırın, süt olmasa bile memenizi emsin. Benim de ilk günler sütüm damla damlaydı. Şu an emiyor bebeğim.
Enes_fatma Anonimkalalim uyandıramıyorum biraz mama vermem lazım ebeler demişti kan şekerini ölçümde mecburen vermek zorundayım vermeden önce emziriyorum unutmasın diye ama uyanmıyor gece uyanıyor gece de ne yapacağımı bilmiyorum 😂👩🍼
Yorgn Enes_fatma pamuğu islat kol altı yüzüne ayaklarina boynuna sür. Ben öyle yapıyorum cnm 10 gün olacak doğum yapalı sıcakta hala öyle uyandiryrum ayrıca üstünü de fazla giydirme o da mayıstırir bebisi
Esmanur43 Enes_fatma çıplak ayaklarına pıt diye ufacık vur uyar yani yada yüzünü ıslak mendille sil ya da altını aç mutlaka uyandır ama sarılıktan uyuyorlar bebekler sık sık boş boşta olsa emzir mama da ver
Anonimkalalim Enes_fatma şekeri düştüğü için uyanmakta zorlanıyor. Aynılarını yaşadım. Ayak altını gıdıkla uyandırmak için, uyanmazsa topuğunu sık. 2 saatte bir emzir, sonra mama ver. Ben böyle böyle süt getirttim.
Selbus Enes_fatma buraya girememiştim kusura bakmayın. Bir cezvede 7 çorba kaşığı kurudut, 2,5 su Bardağı suda kaynayacak. Kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynasın. Az bir su çıkıcak zaten direk süt yapıyor yoğun
Hilalllle Enes_fatma henüz doğum yapmadım ve kullanmadım fakat Bestlak damla önerdi herkes bana sütün gelmesi için çevremde kullanan herkes çok memnun deneyin derim
Beybiik Enes_fatma normal canım duşa girin goguslerinize sıcak su ile masaj yapın gelecektir insallah.
Htc6138 Enes_fatma geçmiş olsun canım hayırlı uğurlu olsun süt masajı diye bişe var acayip işe yarıyor netten araştır uyumana ve dinlenmene dikkat et gelir sakın stres yapıp üzülme
Hilalay11 Aramel diye bir anne çayı var eczaneden aldım benimde öyle gelmemişti. Birde ilk iki üç gün kolostrum denilen ağız sütü gelir. O çok yağlı olduğu için sütün az sanıyorsun bende öyle olmuştu. Sonra Aramel çayını aldım 3. Günümde inanılmaz bir artış gördüm
Ayse0885 Enes_fatma bunu tavsıye üzerine aldım sezeryannolvka anneler özellikle önden de kulanıyormus birde dut yemek faydalı ımıs ınsallah fayda eder ❤️