Ilba_34 Smyye0303 bize hem yandan hemde bacak arası baktı direk erkek dedi artık diğer kontrole gidene kadar bişeyler almayayım 😂
Smyye0303 Ilba_34 garanti ozaman bizede kesin dedi 15 haftaliktikya ben renklide pipi de görmedim bu arkadaşın bebsinin pipiside gozukuyor bacak arasında sapittim be 😂 Bencede alma bişey dursun
Ilba_34 Cansut20 benim 17 haftalık erkek dedi ama sonradan değişen de oluyormuş koca çocuk olmuş bu dedi doktor ama güvenemedim😂 Smyye0303
Cansut20 Ilba_34 benim çok erken söyledi 11+6 da bende bekliyorum o yüzden. Şuan 12+6 yız. 16.haftada giderim bida doktora alışveriş konusunda hiç bir şey almadım almam da pek zaten erkek olursa her şey hazır 3 yaşında 1 oğlum var benim 💙 1 2 tane hastane çıkışı alicam emzik biberon başka bir şey almicam herşey var ☺️
Cansut20 Pikachukiz53 sizinki de mi Erkekten Kıza Dönen bir bebiş benim fotoma da bakar mısın ustlerde seninki ile aynı miydi 🤭☺️
Cansut20 serensuat sizinkine erkek dediyse benimki kesin erkektir benim çıkıntı sizden daha büyük duruyor 😄
serensuat Cansut20 🤣ahahaha bakim çok merak ettim , çıkıntıları karşılatıralım, bence benimki kız ya ama o çıkıntılar nasıl öyle görünüyor gerçekten çözemedim, doktor erkek diyorsa değişmez derlerdi, kızımınkini hemen bilmişti doktor mesela
serensuat Cansut20 Aa tamam tamam gördüm, acaba kordon mu ki bu ya karından yukarı doğru, o kadar uzun pipi olur mu🤣
serensuat Cansut20 🤣🤣o zaman kesindir canım, başka açılardanda detaylı baktıysa kesindir, bazen kordon görünüyor bacak arasından çünkü, o yüzden bir kaç yerden farklı açılardan bakıyorlar, bizim 2 açıdan erkek 1 açıdan kız gördü😂
serensuat Cansut20 Yok canım iyice büyümesini bekliyorum henüz gitmedik😊 araştırdığım kadarıyla 13 haftadan önce kız ve erkek cinsiyeti çok benziyormuş, genelde 16. haftadan sonra net olarak ortaya çıkmaya başlıyormuş, bende bekleyim dedim