serensuat Kızlar önce gösterdi çıkıntıyı ayrıntılı şekilde, sonra yok bu kız dedi, baksanıza videoya almıştım, ekran resmi aldım, apacık çıkıtı görünüyordu, diğer açıdan baktı ve yok bu yüksek ihtimal kız dedi😂 nereye gider bu pipi🤣renkli ultrason açtı, ondada bacak arası görünüyor bakın, sağlıkla gelsinde, kafaları karıştırıyor bu doktorlar🙃 @Melekler12 @dolunayes
Nr_avc3 serensuat canım gayet normal doktorun bu hafta da böyle bir tahminde bulunup geri dönmesi çünkü kızlarda da klitrois bir pipi boyu kadar büyüyüp geri normal vajen haline geliyormuş doktorum klitorisde böyle büyük olabilir demişti
Aleyna_88 serensuat kaç haftalık🙈 bende 12. Haftada açık açık pipi gördüm ama doktorum kesin bişey söylemedi gördüğü halde😂
dolunayes serensuat kacinci haftada dedi ki erkek diye Suan net mi diyo bacak arasi boş diye Saka gibi bu doktorlar bu sene
serensuat Gamzekck_ diğer taraftan baktı pipiyi göremedim yok bu kız dedi, ama bacak arası bu bak pipi diyede gösterdi, diğer açıdan göremedi
Cansut20 damla097 sizin çıkıntı çok uzun geldi bana kordon gibi zaten bendede var çıkıntı gerçekten pipi gibi insan böyle erkekten kıza dönen görünce bi şaşırıyor bana herkes bu dönmez resmen pipi diyorlar benim bu foto gibi olup da kıza dönen gördüm ama sizinki çok farklı geldi bana eğer yanlış görmüyorsam uzun sizinki bu kadar kısa Kordon olmaz diyorlar pipi dir o diyorlar benim foto için . Benim 11+6 kesin Erkek dedi Dr
Busekose damla097 kaç haftaliksiniz 13 de gittim normalde erkek çocukları erken gösterir diyorlar cinsiyet hakkında bisey diyemem dedi 15 de gittim baktı göstermiyor falan dedi bir iki kez ultrason aletini gösterdi %100 erkek dedi içimde şüphe kaldı resmen acaba günde 10 kişiye kız 10 kişiye erkek diyecez deyip de mi.anlasiyorlar 🤦♀️
Aleyna_88 serensuat daha üç gün oldu gideli 15. Haftada tekrar gidicem bakalım bu sefer de pipi görürsek kesin bişey söylesin artık doktor 😂
Aleyna_88 serensuat doktor gördü söylemedi sonra ben dedim hocam ben bir çıkıntı gördüm diye o da güldü evet var gibi dedi ama daha birşey demem için çok erken dedi ama ben resmen pipi gördüm bir tane oğlum var tecrübeliyim aslında ordan😂