Hatice333 Tugce-12 iğneden sonra kaçıncı günüm canım bende bugün 11. Günüm test yaptım ilk kez ilk beş dakika bişey yoktı yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı kafam karıştı acaba iğne etkisi mi daha
Tugce-12 Hatice333 bugün iğne gününü saymazsak 12. günüm canım doktorum cuma günü yap test dedi yani 15. Gün önerdi
Hatice333 Tugce-12 bana sa öyle söyledi ama negatife dönmüştür diye test yaptım pozitif çıktı inşallah iğne etkisi değildir gönlümüze göre olur bu ay inşallah 🙏
Amigurumi Tugce-12 rabbim gönlüne göre versin. Sabada bana da nasip etsin inşallah. İnşallah tutunma ağrısı yerleşme belirtileridir
Tugce-12 Hatice333 Amin Allah hepinizden razı olsun ama sanki adet ağrısı gibi ara ara geliyor geçiyor
Hatice333 Tugce-12 ben adeti normalde geç olurum ben hiçbir belirtim yok . Zaten adet belirtisiyle gebelik belirtisi birbirine çok benzer canım inşallah hamilesindir dua ediyorum sana da 🙏
Tugce-12 Ucankus canım bu sabah yaptım çizgi filan göremedim doktoruma yazdım yapma cumaya kadar bekle dedi
Tugce-12 Ucankus İnşaAllah bu ay ikimizde mutluluktan ağlayalım canım Allah senide benide isteyen herkeside sevindirsin Aminn🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tugce-12 Hatice333 Allah razı olsun sizden iyi niyetinizi kalbimde hissetim iyi ki varsınız gerçekten çok samimi bir insansınız Allah gönlünüze göre verir İnşaAllah 🥰🥰🥰
Ucankus Tugce-12 bence de biz çok erken yapıyoruz ya valla bende test hastası oldum eğer bu ayda olmazsa gebelik testi almıyorum sakın 😅