-Ozlem58- Arkadaşlar yarın şeker yüklemesi testim var ,nasıl oluyor ? Doktor sabah aç karnına gel dedi acaba 12den sonra mı bir şey yemiycem ? Bir de nasıl oluyor bilenler yardımcı olabilir mi acaba ?
bdenerigokce -Ozlem58- 12 den sonra aç git ve su bile içme 🫶 kendi sayfamda bugün verdiğim için anlattım bende
caparjunior -Ozlem58- sabah uyanıp bisey yemeden gidiyorsun su bile cok icme. kan veriyorsun sonra glikoz icecek içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan ve 1 saat sonra tekrar 60. ve 120. dakikada kan alıyorlar yani içecekten sonra. Benim doktorum çok kötü olursan sade türk kahvesi ic dedi ama bisey icmeden öyle 3 saat durdum su bile yok aralarda🫠🫠
Mervekaram22 Bildiğim kadarıyla aç karına oluyor o birşey yemiyorsunuz vücuda şeker yüklemesi yaparak sizin yada çocuğun şekerine bakıyorlar
-Ozlem58- Mervekaram22 evet doktor aç gel dedi de şimdi ben sürekli kusuyorum ya 12den sonra aç kalirsam nasıl uyuycam ,;)
denizgurbuz Benimde bildiğim kadarıyla kutu içecek veriyorlar şeker oranı yüksek şerbet gibi bişey onu içtikten bi süre sonra şekerinize bakıyorlar aç karnına olduğunu bilmiyordum sadece
bdenerigokce -Ozlem58- sabah 9 da gittim gece 12 den sonra bi şey yemedim su bile içmedin dimi dedi🙈 ben daha ilacı içmeden midem bulandı yol yordu sıcak 🤷♀️ yapacak bir şey yok😂
-Ozlem58- bdenerigokce işte benim de mide bulantı sorunum var ya kusarsam boşa giderse bir daha içersem ;)
balevlatlarim3535 -Ozlem58- benim başıma geldi bugün ilkini kustum. Yapmamız da gerekiyor du çünkü ilk gebeliğim de de gebelik şekeri cikmisti. Bu arada tüp mideliyim ben. Hızlı iç dediler hızlı içtim. Ama bize hızlı yiyip içmek yasak. 2 dk geçmeden kustum. Doktorum ikinciyi yudum yudum iç dedi acele etme. Yudum yudum içmeye başladım daha içeceğin yarısına gelmeden tekrar kustum.😭
bdenerigokce -Ozlem58- içerken midem bulandı ama öyle çok değil, yavaş yavaş içtim o yüzden kusmadım çok şükür🤷♀️ umarım kusmazsın sende 🫶
Mmgndz -Ozlem58- ben biraz zamanını geçirdim 29+0 da bu cumartesi günü kontrole gittğimde doktorum yapalım dedi . En son ne zaman yemek yediğimi sordu ortalma 12 saat olmuştu. O şekilde yaptılar. Yapmadan hemen önce su içtim sorun olurmu dedim yok dediler. İçtiğim şeyin tadı birebir karpuzlu soda idi. Ben baya sevdim midemi rahatsız felanda etmedi. Bitane daha verseler içerdim soğuk soğuk😂
Xcbaby -Ozlem58- kendinizi öyle sartlamayin cok kolay basit bir islem ben de ictim hic etkilemedi beni hatta tadini cok sevenleri bile gördüm az daha olsa icerdim diyenleri :)
balevlatlarim3535 -Ozlem58- öyle düşünmeyin benimki tüp Mideli olmamla alakalı bence çünkü 5 sene önce kızımda da yaptırdım ben ozaman tup mideli değildim ve hiçbir sorun yaşamadım
-Ozlem58- balevlatlarim3535 yo genelde hamilelikte midem ne yesem çıkarıyorum ;) aç karnimla cikarmam insAllah ;)