Merhaba kizlar 30 +larda olan gebisler nasilsiniz son durumunuz ne ben sıcaktan habire terliyorum hiç bir zaman bukadar terlemedim. Uyuyamıyorum 5-6yastikla yatıyorum bir iki yastıkla yatsam yedikleri gecede olsa geri geliyor çok yastıkla yatsamda belim sırtım ağrıyor nefes alma güçlüğü oluyormuş sert vurmalar la bir iki dk bile aynı pozisyonda yatamıyoruz iki gebeligimde hiç bukadar olmamıştım bendrmi bir sıkıntı var. Ben mesel kasılma bilmesdim.ama.bunda bazen aşağıda kasılma sancı hissediyorum daha önce sezeryen olmuştum 3. Şunu zorluyor bilmiyorum. Bir yandan. Baldirlarima sabah kramp giriyor etrafındakiler ne komik çok sizlandigimi soyluyorlar ama kastende bişi yapmıyorum 😊 belki kilom yüzünden olabilirse 89.79 olmuşum geve kaldığımda 88 deydim ama kilo verdim çünkü uzun süre çıkardım daha yeni toparladim diyebilirim
Bebeğim.saglikli olsun kilosunu vitaminini alsın ama ben daha almim bunun sonrasında var veremiyorum kilo diğer gebeliklerimde kilo verdim çok az kilo ile doğurdum.ama sonra aldım biraz hep kaldı allah yardımcımız olsun❤️