elifayvaz1_ sudecirak1716 Tomokay da yaptırdım ben de Haziran ayında yaptırdım 1250 liraydı elif hanım var doktor o yapmıştı ama ben çok memnun kaldım çok ilgili ve çok Kibardı gerçekten
Papatyamoms sudecirak1716 sonomar Zafer bey dıger yerlere göre uygun hemde cok ılgılı herseyı anlatarak bakıyor renklı ıcın de uzun uzun bakıyor ızletıyor vıdeo da cektık bız harıcınde CD de verdı yaklaşık 40 foto kadar eşim ve oğlumla birlikte girdik izledik 20-25 dk cıvarı surdu pozısyonda sıkıntı yaşamadık
seda2023 Ben sonomar ultrasonda yaptırdım fsm de. 25 haziranda 950 TL ye ama zam geldi mi fiyatlar nedir bilmiyorum. Tavsiye ederim çok ilgilendiler bebeğimle
elifayvaz1_ Hndgn Evet ben eşimle birlikte girmiştim sordu hatta eşim girebilir miyim diye tabii ki demişti doktor
Papatyamoms sudecirak1716 ben 950 yaptırdım ama zam gelmiştir bi arkadasım bu haftalarda gıdıcektı sankı 1100-1200 gıbı bısey dedi yalan olmasın
Sedefdinc Doktorum ultromedi önerdi çok iyi bakıyorlar raporu çok güzel yazmışlar dedi 1900 tl cuma gidicem bende biraz pahalı ama gitmişken eşim de iyi olsun dedi bakalım