Yareenn 21 haftalık gebeyim dünde ayaga kalkınca kaşıklarımda agrı oldu sonra bugun gunduz hiçbirşey yoktu şimdi yine ayaga kalkınca yürerken kasık agrısı çekiyorum ama yatarken agrım olmuyor sadece yürürken ayaga kalkınca eşim ayaklarından cok üşütüyorsun ondan olabilir diyor ama ben yine de korkuyorum kötü birşey değildir dimi ?
Herseeyinasli Yareenn rahim büyüdüğü için oluyor bu tarz ağrılar benim de oluyor yürürken, tek ayağımı kaldırıp kıyafet değiştiremiyorum baya zor oluyor ilerleyen haftalarda neler olur bilemiyorum 😊 Ağrısı bile güzel ama 🙈
deletedmom893 Yareenn canım o haftalarda normal olabiliyor 25 haftalığım bende de oluyor ara ara yorulmuş olabilirsin ama idrar yolu enfeksiyonu gibi şeylerde kasıklarda ağrı yapabiliyor üşütmüş olabilirsinde bir git istersen yani kanama olmadığı sürece kötü bişey olabileceğini düşünmüyorum
Efuli53 Yareenn bnde 23haftalıgm da bebek büyümeye basladı normalden dha cok buyuyor bende yasıyorum aynı skıntıyı
AysegulAloluAcikgoz Yareenn canim magnezyum oneriyor doktorlar bu kasik agrilarina Bebis buyuyor kendine yer açıyor ondan bu agrilar 😊 Baska bir sorun yoksa idrar yolu enfeksiyonuda bu agrilara sebeb oluyor.
Yareenn Herseeyinasli Ben agrı çekmeye razıyım yeterki o iyi olsun bel agrım bile şimdiden basladı agrılı hamilelik gecircem sanırım :)
Yareenn deletedmom893 teşekkür ederim kanamam yok sanırım üşüttüm sık sık idrarada çıkıyorum idrarımı yaparken kasıktan baskı geliyor yada enfeksiyon hiç bilmiyorum salı gunu randevum var doktora gittiğimde söylerim