Hulya27 Kızlar bn kanamam geldi geçen hafta Pazartesi doktor gittim iğne yaptı ilaç ver (ilaç adı. Progestan) kulandım günde 1 tane ama ara ara koyu kanama geldi içim rahat değiln doktor Pazartesi gel dedi acaba gitsem mi 1 haftadan beri yatıyorum kanama olan. Varmıydı
deletedmom893 Hulya27 canım bence vakit kaybetme git yerleşme kanaması da olabilir ama zaten düşük önleyici kullanıyormuşsun ona rağmen kanamanın gelmesi riskli olabilir doktora gitmeni tavsiye ederim
Burcu22 Hulya27 canım benim oldu kanamam çok nerdeyse 4.ayima kadar progestan verdi Dr 200luk günde 3deda içtim ve bol yatis diyorlar yemek temizlik hiç birşey yapma yat sadece
Hulya57 deletedmom893 o ilaci düşük önleyicisi mi o yüzden weriyolar banada werdi benimki follik asit vitamin
Socialmom İlk iki ayda yerleşme kanaması olabilir muhtemelen ama yine de acile gidip muayene olmalısınız
deletedmom893 Hulya57 canım hemşireyim ben Progestan vitamin yada folik asit değil düşük önleyicidir araştırabilirsin
Bet0142 Hulya27 benım de oldu fitil olarak kullandım aynı ilacı ve her hafta iğne oldum . Doktora gıtmelısın dıkkat et ..
Hulya57 deletedmom893 he yok canim bana öyle bişey wermedi duydum ama ismimi progestan die düşük önleyici
Hulya57 deletedmom893 Hm anladim canim saol 😂 bide beslenmeyi sordum ne istersen ye asitli ABur cubur harici dedi
songul123 Hulya27 kontrolünü bekleme canım sürekli doktorunla irtibat halinde ol bende 8 haftalıkken oldu kanamam hastahanede yattım 2 gün düşük tehlikem var ara ara hala kanamam oluyor kımıldamadan yatıyorum ihmal etme
Tupbebegimm1 Kahverengi kanama çok tehlikeli degil diyor doktorlar kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum. Progestan içeren iğneler kanamayı durduruyor sonrasında okusan kan pıhtılaşarak aktığı icin rengi koyulaşıyor. Taze bi kanama degil yani. Benim 2 hafta sürdü krengi akıntı