Nur_50 Kızlar ebebek 10 lu hastane çıkışı aldım birde penye battaniyesini ama bir doğuran arkadaşımla konuştum gereksiz keşke 0-3 ay 3 lü set alsaydın dedi ilk gebeliğim bilgili annelerim beni aydınlatabilir mi?
Mltsnl Nur_50 yok ya herkes 10 lu alıyor 3 lü nasıl hastanede hemşireye veriyorlar iç zıbın atlet çorap eldiven olmazsa hemşire tekrar çıkıp istiyor
balevlatlarim3535 Nur_50 ikinci gebeliğim ilkinde de bunda da 10 lu almadım. 5′li ve 3′lu takımlar aldım. Hem daha fazla modelde oldu hemde hepsini 0-3 ay almak zorunda kalmadım.10′lunun tüm parçaları zaten aynı anda kullanılmıyor. Gereksiz pahalı ve 0-3 aylık kıyafetler bebeğin kilosuna göre daha kısa kullanılabiliyor. 5′li takıma bir çıtçıtlı badi ekleyince hemisereye vereceğiniz takım oluyor zaten. İç zibinlar artık kullanılmıyor çıtçıtlı badiler kullanılıyor. Bir takım aldıysanız zaten diğerlerini 10′lu almayın bence
Nur_50 Mltsnl bu ekstra iç zıbın çorap eldiven koyuyorum zıbın alt donu şapkası set oluyor dedi. bende merak ettim sormak istedim.
Nur_50 balevlatlarim3535 bende iade edip etmemede kararsız kaldım acaba hastane çıkışı kaç kilodaki bebek kadar olur?
Mltsnl Nur_50 set olarak 5 li bende aldım 130 liraydı yani çok uygundu ama mesela içinde zıbın set yoktu hani ilk doğduğunda üzerindeki yağ tabakası temas ettiği için çıkamayabiliyormuş o yüzden genelde zıbın istiyorlar beyaz önü ipli olan ama 5 li lerde üst alt şapka eldiven çorap oluyor çoğunlukla
balevlatlarim3535 Nur_50 hastane çıkışını 0-3 ay olarak 5′li tercih edebilirsiniz. Bir çıtçıtlı badi birde rengine uygun ince battaniye eklerseniz hemşireye verebilirisniz. Yenidoğan diye satılan takımlar çok küçük oluyor. Küçük oldukları için bır iki kez anca giyebiliyor.
Nur_50 minikmucizeemaak yenidoğan küçük geliyor 2 kez anca giydiriliyor deniliyor bebiş kilolu olmaz diyorlar
minikmucizeemaak Nur_50 Vallahi her bebek farklıdır bence, benim aldıklarım hiç öyle küçük değil çevremden de bildiğim kadarıyla ancak kullanılır. Ekstra yenidoğan almadım 3-6 alırım diye bu kadar yeterli diye düşünüyorum canım. Zaten bebişler çok kocaman olmuyorlar çoğu sefer içlerinde bile kayboluyorlsr 🫶🏼 Tercih senin💙
Melekecre Nur_50 10lu olanın içinde herşeyi var,tek bitane alim yeterli, içindekiler işe yarıyor, battaniyesi ile,diğer takımli olarak da büyük biraz alirisniz yeter
Nilgun_bulut Nur_50 3 lu set bence bebek için az benim 2. Hamileliğim 10 hastwne çıkışın isimli ikisininde yedek 1 tanede 5 li ben alicam 1 3 life ekstra koyucam bebek için ilki dogdunda giydiriliyor zaten diğerlerinde orada kirlenirse diye yedek
Nur_50 Elifkskl anladm bende acaba kilosu fazla olur mu bilmediğim için sormak istedim kaç kilo kadar olur bebeklere diye😃