elifozr Merhabalar 10/08/2023 de sezaryen olacağım benle aynı gün olanlar nasılsınız ☺️ benim heyecanım tavan yapmış durumda sürekli endişe hali 🥹dualarınızı bekliyorum sağlıkla bebeğimi kucakladıktan sonra doğum deneyimimi de sizlerle paylaşacağım inşallah
HeycanliMommy elifozr inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Ben de bu tarihte planlı sezeryan olacagım inşallah
Elifsral elifozr bende 10 Ağustos da gireceğim sabah ve çok korkuyorum heyecandan çok korku kapladı şuan içimi
elifozr Elifsral ben de sabah gireceğim aynı şekilde Allah yardımcınız olsun sizin de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥹
Serennityyy elifozr benim de 18 Ağustos gözüküyor şu an heyecan gerginlik hepsi aynı anda rabbim cümlemize de bizlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli kavuşalım 🌸🤲🏽
elifozr Serennityyy amiiin sat aynı sizinle o zaman normalde benim de 40 haftam 18i hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Kubrakarahan elifozr aa benim doğum günüm 💖Aslan burcu geliyor bi tane daha🧿Sağlıkla al kucağına inşallah bitanem
Serennityyy elifozr amin inşallah Allah razı olsun 🌸 25 Kasım sat ama pcos var bende geç döllenme olmuş falan demişti doktorum
Ikiz_annesii elifozr aynı heyecan bende de varrr 14 agustosta doğumum heyecan ve merak karışık durumda hiç inanasim gelmiyo olacağına 😂
elifozr Ikiz_annesii aynı bedende son günler 🥹 inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimizin Allah yardımcısı olsun