Anneoluyorum23 12+4 hamileyim ama bugün doktor bebeğinin eşinin ayrılmaya başlamış dedi bu durumu yaşayan var mı
Papatya_kokuyo5 Anneoluyorum23 bol sıvı ve istirahat etmen gerekiyor canım bide sanırım beslenmene dikkat etmen gerekiyor sigara kullanıyor musun
Anneoluyorum23 EmineTarik neden öyle dediniz ki doktorlar öyle demedi yeni ayrılmaya başlamış düzelir dendi
EmineTarik Anneoluyorum23 eş onu besleyen büyüten şey benim oğlumda bir damar eksikti gelişimi geri olacak zayıf doğacak dediler tamamen koptugunda ne olabilir sizce
Sabina13 Anneoluyorum23 benim eltimde de oyle …suan 22 haftalik falan…oda cok erken oyrendi…sadece dikkat etmeniz gerek…gorumcemin ikinci bebegi ogle olmus..doguma kadar korse( yanlis da soyleye bilirim)taakmis..sagliklada dogmus oglu
Anneoluyorum23 Sabina13 ay içimi rahatladı bunu duymaya ihtiyacim vardı doktorlarda illa düşük olcak demediki
Dynbfofrt Anneoluyorum23 bebeğin eşi dediği bebeği anneye bağlayan yaşam kaynağı ayrılmaya başlaması demek düşük başlangıcı demek genelde geri dönüşü olmuyor melesef