Ozlmozlm44 Beren44 siz kaçıncı haftadasınız peki, bir de doğumu nerde yapacaksınız belli mi acaba? Ben de doktor arayışındayım da, tayinci olduğumuz için kimseyi de tanımıyoruz, şu an bütün doktorlara gidiyorum nerdeyse denemek için :)
Beren44 Ozlmozlm44 17+5 haftalıgiz.bende doktor arayışı içindeyim egitim arastirma hastanesine gidiyorum simdilik özele henüz gitmedim detaylidan sonra özele takip amaçlı gitmeyi düşünüyorum..
Beren44 Ozlmozlm44 bende daha cok tavsiye edilen doktorlara gidiyorum☺️doğum için henüz erken tabi ama şimdiden araştırmak lazım.devlet hast.cok hijyenik değil bence özel hastaneyi daha sormadım ama çok pahalı geliyor bana.arastirma hastanesinde normal gebeler doğum yapabiliyormu acaba bende bunu merak ediyorum odalar tek kisilikse düşünebilirim🙂
Ozlmozlm44 Beren44 yapıyorlar sanırım ama tam emin değilim yine de. Orada takipli olanlar bilir belki
Beren44 Ozlmozlm44 anladım.bende asistanların eğitimden gelmesini beklemiştim bilseydim Rauf hocadan alırdım randevuyu hiç değilse beklediğime değerdi.
Ozlmozlm44 Beren44 ben çoktan yaptırdım detyalıyı, izmirde yaptırmıştım, orada denk gelmişti. Rauf hocanın sekreteri dışarda yaptırın ç, burda hoca da detaylı bakıyo zaten dedi birine telefonda. Sanırım özelde yapanlar da varmış burda. Belki bilen biri yazar