umudum23 Karnim aşağı doğru cektiriyor bel agrim var ve yururken zorlaniyorum ama daha erken bunlar dogum belirtisi degildir degil mi çünkü hem daah bebeğim küçük hemde doktorum bu hafta izinde 🥲
cokkasmabeabi umudum23 ben de o civarda sancıyla hastaneye gittim. 1 cm açıklıgım vardı. 37 akşamı 4 cmle yatışım yapıldı 37+1 de doğum yaptım 😬
Aysehappymom umudum23 Uzanıp belinizin altına yastık koyun Dinlenince bebek yerine geliyor ama doğuma az kalmış zaten korkmayın Dinlenmeye çalışın.
Nilgun-95 umudum23 bende 36+4 benim de kasılmalarım oluyor ve böyle bir süre rahimde baskı hissediyorum ama nst de birşey çıkmadı alttan da muayene olmadım
Asuman_gny umudum23 32.Haftadan sonra bebekler doğum pozisyonuna dönebilir ve zamanlada bebek doğum kanalına iner bu sebeble bel bacak ağrıları sık sık yaşanır 34. Hafta dan sonra ise ara ara yalancı doğum kasılmaları başlar
Sevgidmrbg Bende 36+2 yim aynı ayakta duramıyorum sanki bebek doğacakmis gibi baskı yapiyor bel agrim bacagima kadar vuruyor
Aysehappymom Sevgidmrbg uzun süre ayakta kalınca benimde aşağı çekiliyor ve bel ağrısı oluyor Dinleniyorum hep Eğer kilosu düşükse bebeğin dinlenin uzanın 38 e kadar durması için
umudum23 cokkasmabeabi Korktum su an hem bebegim daha küçük hemde doktorum izinde insallah biraz daha bekler isin kötüsü çalışıyorum uzanıp dinlenmeye vs vaktim de yok.🥲 bebeginiz hayırlı uğurlu olsun ömrü güzel olsun🍀
umudum23 Aysehappymom Çalısiyorum eve gelince de olabildigince uzaniyorum ama iste sicaklar vs derken ne kadar olabilirse🥲
cokkasmabeabi umudum23 Allah razı olsun şu an 3 girmek üzere koca bir dana oldu 😬😁 sizin sancılarınız geçti mi
umudum23 cokkasmabeabi Ara ara vuran agri var gecen hafta nstye girdim sanci cikmadi 1 haftada çıkabilir mi ya psikolojik diye düşünüyorum ama?
Asuman_gny Nilgun-95 braxton hıcks kasılmaları yani yalancı doğum sancısı kasılmalar bu haftalarda olabilir siz yine de kasılmalar başlayınca uzanın geçer dinlenince geçmezse dk tutun eğer sancı sıklaşır ve şiddetli olursa hastaneye gidin
Elifkabakc-19-07 umudum23 9 aylık olmuşsun zaten nesi erken anlamadım 8 aylık olsa falan neyse diyecem de zamanın gelmiş 40 hafta olmasını mı bekliyorsun
umudum23 Elifkabakc-19-07 Doktorum 37ye kadar dursun dedi ki anne karninda bir gunluk gelismesi disarda 1 haftalik gelismeye es deger neredeyse dedi. Ayrica bu hafta doktorum izinli her anlamda erken yani.