Cansu10 Ysn çok amaçlı kundak emzirme örtüsü yüz örtüsü banyodan sonra kuralamak için alt açma bezi olarak vs 😄
Elos Ysn kumaşçılarıdan alıp kenarlarını Oya geçip hazırlayabilirsiniz. Ben 20₺ ye 2 tane kocaman muslin edinmiş oldum. Bitane de e bebekten aldım o 30 lira tanesi
Berkaytuana Elos peki kumaşci dan muslin kumaş diye mi kestircez ? Bi bilgim yoktan kumasla alakali Kusura bakmayın o yüzden soruyorum
deletedmom6295 Ysn yenidoğanda bebeğin vücudu tahriş omasın diye pamuklu bir kumaş olduğu için havludan çıkabilecek havlardan bile korumak gerekiyor bazen bebeklerin cildini
Ysn Efuli53 iyi de gerekli mi bu direk havluya konulunca bi farkı oluyor mu vallahi anlamadım bunun mantığını benim kaynanam takmış muslin diye örtü kundak için anladım ama bu banyo işini anlamdm
Efuli53 Ysn kaynanan tutturduysa alsın bırak iyi oluyor :) havlu kalın oluyor yaa. Bide üşütmesin diye önce buna sarıyosun bebegi sonra havluya. Üstünü giydirirken bu bezi alıyosun havlunun içinde giydiriyosun bebegi havlu ıslak olmuyo pek . Üşütmüyo
Batuska Ysn yaz bebekleri için iyi oluyor muslin örtü.ben havlu olarak değilde battaniye kundak olarak alıcam.hic terletmiyor. Yazın çocuğun uzerini örtmek için harika.