Safinaz27 Arkadaşlar merhaba ikinci doğumum olacak ama 1. Si 8 yıl öncesindeydi o zaman da suni sancı ile doğum yaptım o yüzden çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var dayanabilir miyim
Mrvkrpnr Safinaz27 Allah yardımcınız olsun haftaya bana da gün verrcekler bnde cok korkuyorumm napcam bilmiyorum
etkafa Safinaz27 büyük ihtimal banada yarın yatış verilir pazar verdi iki gün daha bekleyelim dedim 🙄
Pamukprensesimm Ya Allah yardımcınız olsun kaç haftaliksiniz. Benimde bugün yatış verdiler. Suni ile başlayacaklar diye çok korkuyorum. Cumaya kadar izin istedim kendi sancimla gelir diye 40+2 yok benimde 3. Dogumum
Safinaz27 Pamukprensesimm 38+1 deyim ama hemoroid problemim olduğu için erken alacaklar bebekte çok gelişmiyor
Safinaz27 İlk doğumum da çok bastırmışlardı karnıma yine aynı şeyler olur diye korkuyorum doktorum normal doğumdan yana bir sıkıntı olmayacak rahat ol diyor ama
Ozlem1661 Safinaz27 ilk doğumlar öyle oluyor zorlu benımde bastırdılar 2.doğum kolay oldu ıkınma olayını çözünce şimdi 10 sene sonra 3.doğumu bekliyorum bakalım naısk olacak Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
Safinaz27 Pamukprensesimm gerçekten mi maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 nasıldı doğumunuz