Mltmbrz Mervecan1 sat 15 temmuz bat 10 Ağustos yani bugün. Dün kan testinde 6.09 çıktı kan değerim yarın yeterli artış var mı diye bakılacak. Umarım güzel artmıştır değerim ☺️
nisamom_ Lelalela canım merhaba instagramda birgebenin günlüğü var oradan bakabilirsin adet olarak ve fiyat olarak çok alırsan gebelik olmazsa diğer ay kullana bilirsin😊 strip test değilde diğeri daha iyi bence 💐
1prensesannesi__ Sat 11 temmuz bat 7 8 agustos adet olmadım kan testim negatif insallah gec dollenmeyle karsilasirim
ressamanne_ ebrarmom08 umarım 🫶🏻 benim birkaç gündür adet olma hissi vardı kasıklarımda ,bu sabah baya bir ağrıyla uyandım sizde varmı birşeyler😁
ebrarmom08 ressamanne_ benmde göğüslerimde karıncalanma gibi bir his birde kasıklarımda ağrı var başka bişey yok 😄 ama ümitlenniyorum her ay olan rutin şeyler 😄
Hilalblgn Eciko merhaba benimde sizin gibi oldu beta 72 çıktı tekrar kan verdiniz mi yükseldi mi. Ben doktora gitmek için bekliyorum da.
Tugba_turk46 Kaderbb 2 kere testim silik çıktı bugünde kan verdim sonucunu bekliyorum kalbim duracak hissediyorum inşallah güzel haberle post açacağım 🥺
Osman_rana_ 2gündür hafif kasıklarda kramplar oluyor arada göz kararmaları başka bi belirti yaşamadım umarım piskolojik değildir
ressamanne_ ebrarmom08 aslında vücudunu tanıyınca anlıyorsun, benim ilk bebeğimde sıfır belirtiydi, regl belirtim hiç olmaz olduğumu bile anlamam bu kasık ağrıları çok belli etti ya vücut hazırlanıyor kendini yada hamileyim 😂
ebrarmom08 ressamanne_ ya bende öyle değil işte ilk gebeliğin de göğüs hassasiyetinden bildim normalde regl olcağım zman göğsüm agrımaz ama artık regl öncesi hep görsün ağrıyo😂