Mervecan1 Bu ay çoğu kişiden ahmilelik haberi alicaz bence. Bat lariniz satlariniz nedir hanımlar sohbet edelim 😊
Tugba_turk46 Mervecan1 sat 12 temmuz bat 12 Ağustos test yapmamak içim zor tutuyorum kendimi çünkü belirtilerin varr
Yesimsim Mervecan1 bugünler ovulasyon günlerim normalde🙁bat 23 Ağustos ama 4 gün önce rahim filmi çektirdim antibiyotikten dolayı bu ay korunmamızı söyledi doktor. Gelecek aydan ümitliyiz inşallah ♥️
aylin1629 Mervecan1 hadi inşallah bende bu ay bekliyorum oldu gibi geliyor ama bakalım.sat 14 temmuz bat 14 Ağustosu bekliyorum 🌸
Sude22 Mervecan1 bat 10 ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ama yumurtlamadan en az 10 gün sonra yapmak gerekirmiş ben 9. Gün yaptım bakalım bekliyorum
aysenuroztunc Mervecan1 sat 22 temmuz bat 24 Ağustos şuan yumurtlama günlerim hayırlısı olsun artık ☺️
nisamom_ Mervecan1 merhaba canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bat 29 temmuzdu satta 26 ağustos bugün pikti ovülasyon artık inşallah olur bu ay 😊💕
Aysinnn Mervecan1 bat 15-16 Ağustos ovulasyon takibi yaptım geç yumurtladım reglin 21. Günü yumurtlama oldu hayırlısı artık
Ace01 Bat 8 Ağustos yarın . Ama 1.5 gündür regl ağrım var . Umudum kalmadı . Akşam test yapıcam yine de
Mervecan1 Ace01 umutlar tükenmez hiçbir zaman. Ben her ay bu şekilde kaç kez bekledim ve adet oldu msonucunda . Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur eminim. Bu post bu sekidle burada dursun güzel haberlerinizi duymak dileği ile 🫶❤️😊
Eciko Bat 13 Ağustos. Bugün kan testi verdim, beta 50.76 çıktı. Erken gebelik testinde çok silik çizgi ile öğrendim iki gün önce. İsteyen herkes ama herkes en güzel haberleri alsın ❤️
Tugba_turk46 Eciko benimde bat 12 Ağustos evde test yaptım çıkmadı 😔daha 5 günüm var acaba kan versem çıkarmı
Mervecan1 Eciko hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli dogurmayi nasip etsin inşallah hamissiniz artık bizleride duanizda yer verirseniz çok mutlu oluruz ❤️🫶😊
Hilalblgn Eciko merhaba benimde sizin gibi oldu beta 72 çıktı tekrar kan verdiniz mi yükseldi mi. Ben doktora gitmek için bekliyorum da.
Mervecan1 Tugba_turk46 bazen geç döllenme olabiliyor bende de öyle olmuştu çok geç öğrenmiştim ama son gebeliğim Ekim ayindaydi neredeyse 1 sene olucak bayadir kendim itoparlamaya çalıştım çünkü anneannemin vefatından 1 hafta sonra gebeliğini öğrendim ve bı kaç gün sürmeden bitti sonlandı kendi kendine kimyasal gebelik geçirmiştim . Kan pihtilasmasida olduğu için bu kez bilinçli ilerliyorum ogrneir öğrenmez o gün doktora giricem
Eciko Tugba_turk46 açıkçası planlı bir gebelik değildi. Nasıl oldu onu da anlamadık hala şoktayız. Üç yaşında bir oğlum var. Onun doğumundan beri hiç regli ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamadım. Fakat iki gün önce şiddetli bir göğüs ağrısı ve zonklaması ile uyandım. Çok ağrım vardı kasıklarımda. Regli olacağım diye düşündüm ama takvime bir baktım reglime 8 gün var. Uzun zamandır da böyle bişey yaşamadığım için dedim yok olamaz herhalde o gün baktım geçmiyor akşam test aldım hayalet bir çizgi var. Bekledim bu sabah tekrar test yaptım çizgi artık hayalet değildi. Sonra kan testi verdim işte.
Mervecan1 ressamanne_ hayırlı sonuçlar alicaz inşallah rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🫶❤️